Reklaam sulgub sekundi pärast

5 MÄRKI SELLEST, et kallim ei armasta sind enam

Armusuhte lõppemine võib olla väga valus. Üks kõige raskem hetk on see, kui peab teisele poolele tunnistama, et su tunded tema vastu on jahtunud. Mille järgi aga ära tunda, et armastus on otsa saanud ja teie ühine teekond on lõpusirgele jõudmas? Need allpool toodud 5 asja võivad olla märgid sellest.

1. Te ei tee enam asju koos

Kui oled oma kaaslasesse armunud, soovid otseloomulikult temaga koos igasuguseid asju teha. Kui sulle aga ei meeldi enam ühised ettevõtmised ning veedad meelsamini aega teistega, võib see olla märk sellest, et armastus on otsa saanud.

2. Seks ei paku huvi

Kui seks oma partneriga ei paku enam huvi, on midagi valesti. Seksiprobleemid räägivad tihtipeale sellest, et ka tunnetega on midagi korrast ära. Nendel paaridel, kes seksivad palju, on tavaliselt ka palju hellust ja lähedust.

3. Kaaslane käib närvidele

Kas sa ei suuda enam kallimas leida midagi toredat ega head ning ka komplimendid on surnud? Teisele komplimentide tegemisel on üllatav tulemus. Kui aga kallim sulle vaid närvidele käib, on midagi valesti.

4. Mõtled vaid endale

On oluline, et oled oma kallima tegemistest ja mõtetest siiralt huvitatud - kas näiteks tööl on raske või kuidas möödus partneri päev üleüldiselt. Kui mõtled aga ainult endale, ei ole see hea märk.

5. Sa ei räägi asjadest, mis sulle muret teevad

Kas väldid teatud teemasid? Kas on asju, millest sa ei taha rääkida? Omavahel mitte rääkimine on üks suhte suurimaid tapjaid. Kui armastad oma kaaslast, soovid temaga kõike jagada. 

 

allikas: Psychology Today