Reklaam sulgub sekundi pärast

5 MEIGIVIGA, MIS sind vanemaks muudavad

Meikimine võib anda imelisi resoluute, kui osata õigeid nippe ja tehnikaid ning kasutada  ideaalselt sobivaid tooteid. Samas leidub ka mitmeid ohte,  kuidas end  meigiga mitte just kõige kaunimaks muuta.

Meikimine võib anda imelisi tulemusi, kui osata õigeid nippe ja tehnikaid ning kasutada ideaalselt sobivaid tooteid. Samas leidub ka mitmeid ohte, kuidas end  meigiga mitte just kõige kaunimaks muuta.

Kui enamasti soovitakse, et tulemuseks oleks noorem ja värskem mulje, siis need viis jumestusviga muudavad reeglina naise hoopis vanemaks. 

Oma nahatoonist tumedama peitekreemi kasutamine

Enne uue toote soetamist testi alati seda, milline kontrast peale jumestuskreemi näolekandmist tekib sinu kaela ja näo vahel. Tume jumestuskreem muudab naise reeglina vanemaks.

Liiga suur kiht ripsmetušši alumistel ripsmetel

Ripsmetušiga liialdamine alumistel ripsmetel võib tuua silmadele raske ja väsinud ilme. Ekstra tähelepanu langeb sealjuures ka kortsukestele silmade all. Ühest või kahest ripsmetušitõmbest täiesti piisab. 

Valet tooni huulepulk

Kui sul on kitsad huuled, siis võiksid vältida heledat tooni huulepulkade kandmist, kuna need muudavad huuled veelgi kitsamaks ning see omakorda muudab üldmulje vanemaks. 

Tumeda lauvärvi valesti kasutamine

Suitsusilma tehes tasub tumedat lauvärvi üksnes silma välisnurkadesse kanda. Silmalau keskele värvi kandes võib tekkida raske ja väsinud lau efekt. 

Liiga tugev lainerijoon silma alumisel limaskestal

Väga tugev lainerijoon alumisel limaskestal võib muuta silmad väiksemaks ja väsinuks. Selleks et seda efekti tasakaalustada, lisa limaskestale ka valget silmapliiatsit, mis muudab silmad elavamaks ning loob helgemat ilmet. 

 

Allikas: viralmua.com