Reklaam sulgub sekundi pärast

5MIINUST ANDIS internetis levivatele alusetutele süüdistustele ametliku käigu

Eelmisel nädalavahetusel lahvatas sotsiaalmeedias tuntud räpipundi 5miinust ümber suur skandaal. Nimelt läks Facebooki grupis "Eestlaste kolmnurk" lendu video, kus keegi Grete-Marie Võrro väidab, et räpipunt 5miinust pakub alaealistele narkootikume ning kasutab noori tüdrukuid ära.

Grete-Marie Võrro avaldas üle 12 minuti kestva video esmalt populaarses Facebooki grupis "Eestlaste kolmnurk" ning seejärel jõudis video ka Youtube`i. Klipp jõudis Youtube`is mitu tundi üleval olla, enne kui see ebasobiva sisu tõttu eemaldati.

Esmastes grupis tehtud live-videotes oli neiu mõnevõrra emotsionaalne, kasutas krõbedat sõnapruuki ning väitis, et talle teadaoleva info põhjal on räpipunt 5miinuse liikmed kasutanud oma tuntust väga negatiivselt ning kuritarvitanud alaealisi neidusid ning jaganud neile ka narkootikume.

Hiljem möönis naine, et tal ei ole süüdistuste kohta küll otseseid tõendeid, aga see on tema sõnul avalik saladus, mida kõik teavad, kuid millest keegi rääkida ei taha. Naise sõnul pärineb tema info sõpradelt, kes on bändis helimeestena tegutsenud, bändi liikmetega pidutsenud või neid asju pealt näinud.

Buduaar palus kommentaari ka 5miinuse liikmetelt, kes Grete-Marie poolt tehtud väidete järellainetusega tegelenud on: "Oleme teemaga kursis. Pidavat vaimselt ebastabiilne tegelane olema. Need väited on toores vale ja laim ning reaalsuses nii debiilsed, et pole enam ka naljakad mitte. Alates sellest, et bändi liikmed olevat mingil pinnapeol käinud, kuigi ise samal ajal hoopis teisel pool Eestit, alaealistega aelemistest üritustel, mida bändiliikmed väisasid elukaaslaste ja tüdruksõpradega, lõpetades siis päris kange süüdistusega kellegi ärakasutamisest. Tegemist on äärmiselt tõsise mustamisega ja oleme juba andnud asjale ametliku käigu."