Reklaam sulgub sekundi pärast

5 MOETRENDI, MILLEGA OMA garderoobi värskust tuua

Kui käesoleva hooaja moetrende tutvustati juba kevadel ja suvel, siis nüüd on aeg heita põgus pilk moeloojate talvekollektsioonide esitlusele ning vaadata millised neist trendidest on üle kandud ka kohalikku massimoodi. Talv soosib kõike sätendavat ja sooja, pidulikku ja ka mugavat.  

Kui käesoleva hooaja moetrende tutvustati juba kevadel ja suvel, siis nüüd on aeg heita põgus pilk moeloojate talvekollektsioonide esitlusele ning vaadata, millised neist trendidest on üle kantud ka kohalikku massimoodi. Talv soosib kõike sätendavat ja sooja, pidulikku ja ka mugavat. Too oma garderoobi moodsat värskust!

Bordoopunasel sammul 

Talvel mõjub bordoopunane sama elegantselt kui üks sõõm kvaliteetset punast veini. Kui viimase puhul on märksõnaks mõõdukus, siis riietus piire ei sea. Väikese vahepalana võib proovida ka roosat veini ning seda kõike eklektilisuse eesmärgil. 

Mustvalge piiril

Käes on hooaeg, mil piir öö ja päeva vahel on muutumas aina hägusemaks. Kummal pool kõnniksid sina? Varieeri musta ja valgega ning vürtsita oma riietust eriliste detailide ja mustritega. 

Suhkruvatisõltuvus 

Pastelsed ja suhkrused toonid muudavad garderoobi magusaks, luba endale üks väike dessert!

Sätenduse saatel 
Tõeline peomeeleolu võib sündida vaid sätenduse saatel. Otsides riietuses ja aksessuaarides glitter’it ja sära, ei jää ükski pidu pidamata. 
Ruutude ahelais 
Ruudud on talvemoe sümboliks, mille ahelaist me iial ei pääse. 

Rohkem infot toodete kohta leiad Buduaari shoppingu rubriigist november-detsember 2016.