Reklaam sulgub sekundi pärast

5 NIPPI HEAKS seksiks

Kas seksuaalelu on muutunud igavaks ning ei oska kuidagi sellest ringist välja pääseda? Uus pesu või striptiis ei ole sugugi ainsad võimalused, kuidas seksuaalelule vürtsi lisada. Järgnevalt toomegi teieni mõned võimalused, kuidas seks uuesti kirglikuks muuta.

Magamistoast välja

Voodi ei ole sugugi ainus koht, kus seksida saab. Ehk oled alati unistanud duši all seksimisest või on su mees ette kujutanud, kuidas oleks söögilaual vanainimeste asjaga tegeleda? Nüüd on aeg oma unistused ellu viia.

Külastage sekspoodi

Sekspoodides leidub palju huvitavat alates käeraudadest ja lõpetades erinevate vibraatoritega. Võtke julgus kokku ning minge kallimaga avastusretkele.

Rollimäng

Kindlasti oled kuulnud rollimängudest, kus naine on seksikas medõde ning mees vinguv patsient. Mõelge välja huvitav dialoog ja tegevust jätkub kauemaks.

Libestid ja seksiõlid

Õrn erootiline massaaž seksiõliga on suurepäraseks eelmänguks. Proovi ka seda nippi, et hõõrud mehe peenise libestiga kokku ning lased kätel üles-alla käia. 

Rääkimine

Paarid naudivad seksi kõige rohkem siis, kui nad omavahel räägivad ning annavad üksteisele julgelt märku, mis neile voodis meeldib ja mida võiks teisiti teha.