Reklaam sulgub sekundi pärast

5 NÕUANNET IDEAALSE selfie tegemiseks

Selfie tegemine pole tihtipeale vaid lõbus, vaid see võib tõsta ka su enesehinnangut. Hea pilt iseendast ja sellega kaasnevad komplimendid teevad igaühe tuju heaks. Veebileht Who Wear What kogus kokku ekspertide nõuanded, kuidas teha ideaalset selfie't.

1. Korralikud töövahendid

Tänapäeva telefonide kaamerad on küll suurepärased, kuid kui sa soovid tõeliselt pilti panustada, osta endale korralik kaamera. Vali keeratav ekraan, see teeb selfie tegemise tunduvalt lihtsamaks. Kui aga soovid ka edaspidi selfie't telefoni kaameraga teha, kaalu spetsiaalset selfie-valguse ostmist. Poodides on müügil valgustatud mobiiliümbriseid, mis on ühe selfie-fotograafi unelmate tööriist.

2. Valgus on A ja O

Loomulik valgus on parim, eriti hommikune või õhtune päikesekuma. Kindlasti tasub meeles pidada, et tagantpoolt tulev valgus ei tee sinu jaoks midagi head. 

3. Õige nurk

Katseta erinevate võttenurkadega, et enda parimaid külgi näidata. Kui hoiad kaamerat pisut allapoole kaldu, tunduvad su silmad suuremad. Aga pea meeles, et alt üles tehtud fotod ei näe mitte kunagi head välja.

4. Viimistle meik

Kui soovid, et su näonahk ja meik näeksid pildil ideaalsed välja, siis meigi ennast päriselt, mitte ära kasuta selleks vastavaid funktsioone. Igaüks meist teeb neil kahel vahet.

5. Pildi töötlemine

Harva näeb foto ilma töötluseta hea välja. Kuigi näiteks Instagramis on juba niisama suurepäraseid filtreid olemas, hangi endale siiski korralik pilditöötlemise programm.