Reklaam sulgub sekundi pärast

5 OSKUST, MIDA SÜGISE HAKUL ILUVALDKONNAS omandada

Me kõik käime aeg-ajalt või siis regulaarselt oma ilu eest kellegi teise juures hoolt kandmas. Olgu selleks siis maniküürija, ripsmetehniku, jumestuskunstniku või juuksuri külastamine. Kuigi need protseduurid on pigem nauditavad, peame nende eest ka omajagu maksma. Mis aga oleks kui saaksime neid protseduure ise enda peal läbi viia? Ja seda selliselt, et tulemus ei oleks "napilt rahuldav". 

Nõudlus iluspetsialistide järele on pidevas kasvavas trendis. Veel enam - väga headel tegijatel on väga pikad järjekorrad ja ega ka tasust puudu ei jää. Sellest võib saada hea lisasissetulekuallikas, sest tööpõld on ju lai. Lisaks oskus korda teha oma küüsi ja sättida üles silmapaistvat soengut, jätab nii mõnigi kord ilusalongi viidava raha hoopis teie enda taskusse. Kui tunned, et soovid õppida midagi uut ja otstarbekat, siis on just nüüd aeg esimene samm astuda. Millised on need viis oskust, mida võiksid sel sügisel iluvaldkonnas omandada? 

Instagram ja sotsiaalmeediaturundus iluteenindajatele

See on koolitus, mille võiks omandada iga iluteenindaja, kes leiab, et tema kliendibaas võiks olla suurem. Sotsiaalmeedia on üks faktor, tänu millele on ka paljud kodumaised ilutegijad end väga tuntuks töötanud. Tasemel turundus eeldab omaette oskust, mis on midagi palju enamat kui pelgalt ilusa pildi postitamine oma kontole. Selleks, et koguda piisavas koguses jälgijaid, millest saaks tugev kliendibaas, peab ilutegija sotsiaalmeediat kasutama oskuslikult. Kui Instagram ei ole veel sinu jaoks efektiivne kanal, siis nüüd on sul võimalik selle kanali nippidega põhjalikult tutvuda!

Koolitaja: Olesja Saue (Goal Marketing OÜ)

10.-11.oktoober kell 10.00-17.00 Tallinnas

Hind: 185 € (enne 10. septembrit registreerides 170 €)

Täpse info ja registreerimisankeedi leiad SIIT.

Küünetehniku väljaõppekoolitus

Hoolitsetud küüned on naise visiitkaardiks. Küünetehnik on kahtlemata amet, mille järele nõudlus iial ei kao. Nii palju, kui on naisi, on vaja ka küünetehnikuid ning professionaalsus sel alal on kõrgelt hinnatud. Konkurents aina kasvab. Kui tunned, et ka sulle pakub see valdkond huvi, on õige aeg asuda uut ametit õppima. Töötuks sellel alal väga lihtsalt ei jää. Kursuse kava on vastavuses tänapäevaste trendide ja nõudmistega ning annab õppurile põhjalikud teadmised alustamaks edukat karjääri küünetehnikuna. Lisaks ei pea sa enam kodus küüsi värvides maadlema pidevalt laiali mineva laki või rohmaka tulemusega. 

Koolitaja: Külli Land

Teooria, praktika ja eksam 12.-20. september Tallinnas

Hind: 550 €

Täpse info ja registreerimisankeedi leiad SIIT.

Klassikaliste ripsmepikenduste koolitus

Ripsmepikendused on üle kümne aasta jätkuvalt kuum trend olnud ning kuigi üha enam rõhutakse loomulikule ilule, võib linnapildis juba pea igal teisel naisel ripsmepikendusi märgata. Ripsmepikendusi peetakse mugavaks ja kohati ainuõigeks mooduseks, kuidas lihtsa vaevaga kaunis välja näha. Küll aga on palju tehnikuid, kelle paigaldus läheb koledaks juba peale kahte nädalat, mistõttu häid tegijaid otsitakse tikutulega. Kui tunned, et võid selles valdkonnas osav olla, siis saad nüüd end proovile panna. Headel ripsmetehnikutel klientidest ega tasust juba puudust ei tule. 

Koolitaja: Kristina Traumann-Kepp

24.09, 25.09 ja 10.10 kell 10.00-17.00 Tallinnas

24.10, 25.10 ja 8.11 kell 10.00-17.00 Tartus

Hind: 299 €

Täpse info ja registreerimisankeedi leiad SIIT.

Pediküüri baaskursus

Kaunis pediküür on sama oluline kui maniküür, ent siinkohal tuleb silmas pidada veel teisigi olulisi ning põnevaid tõdesid. Pediküürikoolitus on justkui loomulik jätk maniküüriõppele. Hinnatud on tehnikud, kes oskavad teha nii maniküüri kui ka pediküüri. Koolituse käigus omandatakse põhjalikud teadmised pediküüri tegemisest ning käsitletakse teemasid küüne ehitusest ja kasvust, nahahaigustest, hügieenist, töökoha ettevalmistusest jne. 

Koolitaja: Hege Lehtma

Teooria, praktika ja eksam 16.10-01.11 Tallinnas

Hind: 395 €

Täpse info ja registreerimisankeedi leiad SIIT.

Efektsed tehnilised punutised

Viimastel hooaegadel on moepilti hakanud üha enam ilmuma punutised. Tegu on trendiga, mis paelub väga paljusid naisi. Mitte igaüks ei oska punuda efektset patsi, kuna see on oskus, mida peab õppima ning milles saab end samuti järjepidevalt arendada. Eriti hästi sobib koolitus jumestajatele või juuksuritele, kes soovivad oma oskusi ja teenuseid laiendada. Samuti, mis oleks parim, kui osata endale ise enne väljaminekut teha silmapaistvat soengut? Koolitusel õpitakse tegema erinevaid efektseid ja tehnilisi punutisi, millest omakorda saab teha erinevaid soenguid. Punudes õpitakse kasutama ka lisajuukseid.

Koolitaja: Marianne Komp

7. november 11.00-16.00 Tallinnas

9. november 10.00-15.00 Tartus

8. november 11.00-16.00 Pärnus

Hind: 55 €

Täpse info ja registreerimisankeedi leiad SIIT.

Registreerides TradeHouse Koolituskeskuse ükskõik millisele koolitusele, saab koodiga "Buduaar" koolitushinna -15% soodsamalt. Kood kehtib kuni aasta lõpuni. 

Praktilisi koolitusi leidub nii professionaalidele, kes soovivad oma oskusi lihvida kui ka lihtsalt iluhuvilistele, kes soovivad midagi uut õppida - teip- ja keratiinkinnitustega juuksepikenduste paigaldamine, „Ideaalne kulmukaar“ ilutegijatele, depilatsiooni baaskursus, pidulikud soengud ning geellakkimise praktiline koolitus on vähesed suure valiku seast!

Rohkem infot leiad SIIT või kirjutades meilile [email protected].

Tel: +372 605 6440