Reklaam sulgub sekundi pärast

5 PÕHJUST, MIKS augustis sündinud lapsed erilised on

Teadus ja statistika räägivad teinekord põnevaid fakte, mis võivad olla kas väga humoorikad või vähemalt huvitavad lugeda. Veebileht Motherly pani kirja viis huvitavat põhjust, miks augustikuus sündinud lapsed erilised on. 

Nad on enesekindlad ja organiseeritud

Augustis sündinud lapsed on kas Lõvid või Neitsid. Lõvid on oma iseloomult väga tugevad inimesed. Nad on enesekindlad, karismaatilised ja uhked. Neitsid on aga omakorda väga organiseeritud, täpsed, intelligentsed ning usaldusväärsed. 

Neile sobib juhtiv ametikoht

Ära imesta, kui selgub, et su ülemus on sündinud augustis. Nimelt on erinevatest uuringutest selgunud, et augustikuus sündinud lapsed lõpetavad suurema tõenäosusega juhtivatel ametikohtadel. 

Nad on suhtes teise augustis sündinud inimesega

Lõvi märki juhib Päike ja seega on ta väga kirglik inimtüüp. Neitsit suunab aga Merkuur ning nad on suurepärased suhtlejad. Seeõtttu kipuvad Lõvi ja Neitsi teineteist täiendama ning pole ime, kui nende kaaslaseks on just augustis sündinud inimene. 

Nad on targad lapsed

Lõvi ja Neitsi lapsed on väga targad. Juba lapsena kipuvad nad oma arengult teistest ees olema. Nende vanemad peavad olema valmis, et lapsed õpetavad neid, mitte vastupidi. 

Nad armastavad tähelepanu

Kuna augustis sündinud lapsed on karismaatilised ja enesekindlad, siis naudivad nad ka tähelepanu keskpunktis olemist. Paljud staarid on sündinud just augustis.