Reklaam sulgub sekundi pärast

50AASTANE NICOLE KIDMAN paljastas oma noorusliku välimuse salanipi

Kaunis ja nooruslik välimus on asi, millest unistavad kõik naised alates sellest, kui esimesed kortsukesed ilmnema hakkavad, ent paraku ei ole olemas igavese nooruse eliksiiri ega muud sarnast, mis vananemist peatada suudaks. Küll aga on olemas nippe, mille abil on võimalik vananemise protsessi pidurdada.

Kaunis ja nooruslik välimus on asi, millest unistavad kõik naised alates sellest, kui esimesed kortsukesed ilmnema hakkavad, ent paraku ei ole olemas igavese nooruse eliksiiri ega muud sarnast, mis vananemist peatada suudaks. Küll aga on olemas nippe, mille abil on võimalik vananemisprotsessi pidurdada.

Hollywoodi üks glamuursemaid näitlejannasid, 50aastane Nicole Kidman, kuulub kahtlemata nende naiste hulka, kes ka hilisemas eas tõeliselt nooruslikud välja näevad. 

Nicole ise usub, et tema kauni välimuse pandiks on tasakaal. Nimelt on ta enda elus pannud paika ühe lihtsa reegli ja selleks on 80:20 süsteem. See tähendab, et 80% tema toidust on täisväärtuslik, puhas ja tervislik ning 20% ulatuses lubab ta endale kõike, mida hing ihaldab. Nii on toidetud keha ja ka vaim.

Nicole usub, et stress mõjub kehale ja organismile väga kurnavalt ning õige toidu ja ellusuhtumise abil on võimalik oma keha sellest säästa ning ühtlasi ka noorem välja näha.

Allikas: elleuk