Reklaam sulgub sekundi pärast

6 ASJA, MIDA mehed kõige esimesena naiste juures märkavad

Sinu lühike kleit, kallis parfüüm ega liibuvad riided ei pruugi olla kõige mõistlikumad viisid mehe tähelepanu äratamiseks. Ajakiri Cosmopolitan pani kirja 6 asja, mida mehed tegelikult kohtingul naiste juures esimesena märkavad. 

Naeratus

Mehed taipavad alateadvuses kohe, kas naeratus on ehtne või võlts. Samuti ei sümpatiseeri meestele hapu naeratusega naised. 

Juuksed

Mehed ei pruugi küll teada midagi igasugustest juusteprobleemidest, kuid nad vaatavad, kas naise juuksed on ilusad ja lõhnavad hästi. 

Rinnad

See ei tulnud enamikele naistele ilmselt suure üllatusena. Erinevad uuringud on näidanud, et meeste pilk langeb sageli naiste rindadele. Lisaks märkavad nad, kuidas naised oma kehaosasid eksponeerivad.

Meik

Kui naine kasutab liiga palju meiki, tekib meestel küsimus, et mida naine selle kihi all peidab. Äkki ta näeb ilma paksu meigikihita kole välja?

Nahk

Mehed ei pruugi küll aru saada, kas kasutad isepruunistuvat kreemi, kuid nad panevad kohe tähele, kui ihu värv ebatavaliselt silma torkab. Paljud mehed loobuvad suhtlemast naisega, kes veedab tunde solaariumis ja nagu apelsin välja näeb. 

Käekott

Millegipärast kipuvad mehed mõtlema, et suurte käekottidega naised tulevad elus paremini toime ja saavad iseendaga paremini hakkama.