Reklaam sulgub sekundi pärast

6 KÕIGE LEVINUMAT VIGA seoses aluspesuga

Üks kõige levinumatest vigadest seoses aluspesuga on ilmselt see, kuidas mõõta rinnahoidja suurust. Probleemid ei lõppe aga sellega. Veebileht Who Wear What küsis Briti aluspesufirma Agent Provocateur'i loovjuhilt Sarah Shottonilt, milliseid vigu inimesed seoses aluspesuga kõige rohkem teevad. Toome teieni tema vastused.

Ostad rinnahoidjad, mida tahad, mitte sellised, mida tegelikult vajad

"Paljud naised ostavad endale rinnahoidjad, mida nad tahavad ja siis suruvad need endale selga. See teeb aga lihastele halba ning kui lihased on korra hävitatud, ei saa neid enam tagasi," hoiatab Shotton. Tema sõnul võib sarnaseid vigastusi tekkida ka siis, kui rinnahoidjad on seljas liiga lõdvad. 

Kasutad samu rinnahoidjad liiga kaua

Kui kasutad samu rinnahoidjad iga päev, tasuks neid üsna sagedasti vahetada. Kui sul on aga mõned kallimad rinnahoidjad, mida kasutad vaid harva, siis säilivad need kauem.

Sa ei hoolitse oma aluspesu eest

Ideaalis peaks aluspesu käsitsi pesema. Kui aga pesed aluspesu masinas, tasuks neid pesta madalal temperatuuril ja pesukotis. 

Su spordirinnahoidjad on vales suuruses

Kui tegeled spordiga, vajad spordirinnahoidjaid. Nagu tavalist rinnahoidjat, tuleb ka neid õigesti mõõta ning see on väga oluline. Näiteks kui tegeled jooksmisega ning kannad valet suurust, võib see rindadele halvasti mõjuda.

Arvad, et oled igas poes samas suuruses

Põhimõtteliselt peaksid end igas pesupoes uuesti mõõta laskma. Paljudel kettidel on oma suurused, mis võivad teiste poodidega võrreldes erineda. 

Pesed aluspesu liiga harva või liiga tihti

Pesu pesemine liiga tihti ning kõrgel temperatuuril ei mõju kangale hästi. Teisest küljest ei ole ka liiga harv pesemine hügieeni seisukohast mõistlik.