Reklaam sulgub sekundi pärast

6 MÄRKI SELLEST, et su partner on hea saak

Vallalistel on tänapäeval kõrged nõudmised, sest keegi meist ei taha ämbrisse astuda ning pisarates lõpetada. Sellepärast üritatakse enne leivade ühte kappi panemist kaaslast võimalikult hästi tundma õppida. Kuidas siis teada, et oled leidnud enda jaoks sobiva inimese?

1. Ta läbib baaritesti

Kui olete koos väljas, kas partner keskendub ainult sinule või vilavad ta silmad järjepidevalt paremat seltsi otsides ringi? Vastus ütleb sulle, kas tasuks suhet jätkata või mitte.

2. Ta ei ürita sind muuta

See, et kaaslane soovib sind muuta, on halb märk. See tähendab, et ta ei aktsepteeri sind sellisena, nagu sa oled. Samuti on see märk, et kaaslane on liiga kontrolliv.

3. Ta sobib sinu ellu

Hea märk, et inimene sobib sinu ellu, on siis, kui oskad teda ideaalselt oma elus ette kujutada. Kas ta tuleb toime teiste sinu jaoks oluliste inimestega? Tuleb toime sinu pere ja sõpradega? Kas teil on ühiseid huvisid või asju, mida te mõlemad naudite?

4. Ta kuulab sind

Kas ta kuulab huvitatult, mida sa talle räägid? Kas ta mäletab, mida sa talle rääkinud oled? Kui ta ei kuula sind ega küsi, kuidas su päev möödunud on, näitab seda, et ta pole tegelikult sinust huvitatud.

5. Kas ta teeb koostööd?

Paarid, kes soovivad teineteist õnnelikuks teha ning teevad koostööd, on palju õnnelikumad kui need paarid, kes üritavad kõigega ise hakkama saada.

6. Ta seab piire

Suhte poole pealt on hea, et inimene ei lase endale pähe istuda. See, et inimesel on piirid, räägib ka selle kohta, et ta julgeb öelda, kui ta õnnetu on. Kui inimene on õnnetu ja ta ei julge seda öelda, siis kibestumus vaid kasvab, kuni ükspäev see plahvatab. 

 

allikas: Independent