Reklaam sulgub sekundi pärast

6 OLULIST PÕHJUST, miks on tore omada vanemat õde

Vanemat õde omada on suur õnnistus. Kuigi lapsepõlves võib teil kasvades erimeelsusi olla, siis täiskasvanuna hoiate kokku ja toetate teineteist rõõmudes ning muredes. Portaal Odyssey pani kirja kuus olulist põhjust, miks on tore, kui sul on vanem õde. 

1. Vanem õde on sinu vastu alati aus.

Vanem õde ei valeta sulle mitte kunagi. Ka siis kui sa tegelikult sooviksid, et ta teeks seda, ütleb ta sulle alati nagu asjad tegelikult on. 

2. Kui sul pole midagi selga panna, saad alati vanemalt õelt laenata.

Oma vanema õe riietekapis kolamine on nagu butiigis šoppamine. Tal on alati lahedad ja stiilsed riided, mida ta hea meelega sulle laenab. 

3. Kui vanemad riidlevad, tunnete ühtekuuluvustunnet.

Alati kui teie vanemad omavahel tülitsevad, saad oma vanemalt õelt lohutust ning toetavat õlga otsida. 

4. Ta on suurepärane kuulaja.

Kui sul on vaja kellegagi rääkida, võid alati oma vanema õe peale kindel olla. Ta kuulab sind ära ning annab vajadusel nõu. Ta ei tekita sulle kunagi tunnet nagu oleks sinu kuulamine/aitamine tema jaoks väsitav. 

5. Ta saab kohe aru, kui sinuga midagi valesti on.

Ükskõik, kuidas sa oma tundeid ka varjata ei prooviks, saab vanem õde alati aru, kui sinu elus midagi valesti on ning sa toetavat õlga vajad. 

6. Ta aitab sind koolitöödes.

Kui käite vanema õega samas koolis, on suur tõenäosus, et ta saab sind koolitöödega aidata. Või veelgi parem  vanem õde säilitab oma vanad vihikud, et saaksid neid vajadusel hiljem kasutada.