Reklaam sulgub sekundi pärast

6 ÜLLATAVAT VIGASTUST, mida võib seksides saada

Igaüks meist tahab kogeda vapustavat seksi, kuid seda eeldusel, et ka pärast seda veel eluvaim sees oleks. Seks on tervisele küll kasulik, kuid sellega on seotud ka üllatuslikke ohte. Nypost.com pani kirja erinevaid ohtlikke olukordasid, mille tulemusena on kas üks või mõlemad vahekorras olnutest mingil moel vigastada saanud.

1. Surmav maasikas

Mehhikost pärit 17-aastane Julio Macias Gonzales suri südameinfarkti, mille põhjustas ilmselt tema tüdruksõbra poolt imetud maasikas. Gonzalesel oli niivõrd halb õnn, et maasikas põhjustas trombi, mis kulges saatuslike tagajärgedega tema südamesse.

2. Kõrvulukustav suudlus

20-aastane Hiinast pärit naine pöördus arsti poole, sest oli ühtäkki kuulmise kaotanud. Selgus, et selle põhjustajaks oli eelmisel õhtul antud kuum hüvastijätusuudlus, mis oli suus niivõrd suure rõhumuutuse põhjustanud, et mõjutas ka kõrvakilet. Kuulmine taastus paari kuu jooksul.

3. Pimestav orgasm

Mees pöördus arsti poole, sest ei näinud enam ühest silmast. Põhjuseks oli metsik öö ja niivõrd intensiivne orgasm, et see oli põhjustanud silmas veresoone lõhkemise. Arstid on leidnud, et mehed ei peaks oma orgasmi tagasi hoidma, sest sellisel juhul on antud vigastus võimalik.

4. Kardetud kinnijäämine

Itaaliast pärit paar seksis ookeanis, mille tagajärjel ei saanud mees oma peenist naise vagiinast kätte. See on võimalik, kuid väga harv juhus. Mehe peenis jäi vagiinasse kinni naise orgasmi ajal toimunud kokkutõmmete tõttu. Tavaliselt läheb see nähtus mõne aja jooksul ise üle.

5. Ohtlikud rinnahoidjad

27-aastane mees sattus kiirabisse, kuna oli tüdruksõbra rinnahoidjat lahti tehes murnud sõrmeluu.

6. Murdunud peenis

47-aastane mees oli kirgliku öö käigus oma peenise murdunud. Mees märkas seda alles 12 tundi hiljem.