Reklaam sulgub sekundi pärast

6 valet seksi kohta, mida igaüks meist rääkinud on

 

Seks on intiimne ja ühendav kogemus, kuid sellega võib seotud olla ka surve avaldamine ja ebakindlus, mida üritatakse valetamisega vältida.

Seks on intiimne ja ühendav kogemus, kuid sellega võib seotud olla ka surve avaldamine ja ebakindlus, mida üritatakse valetamisega vältida.

Ajakiri The Stir pani kirja tüüpilisemad seksiga seotud valed, millest paljud on seotud partnerile meele järele olemisega või enda ego upitamisega. Ajakiri väidab, et igaüks meist on vähemalt korra ühte neist valedest kasutanud.

Rasestumisvastased vahendid

Kurb, aga tõsi – lootuses rasedaks jääda, võivad naised valetada, et kasutavad rasestumisvastaseid tablette.

Haigused

Eriti värskes suhtes võivad igasugused haigused ära hirmutada ja lõpetada äsjaalanud romansi. Väide nagu oleks suguhaiguste test alles tehtud ja see on korras, on levinud vale ning sageli ka usutakse seda ilma tõendit küsimata.

Liigne kiitus

Kui üks pooltest kiidab, et kallim on ”parim voodipartner eales” võib see muidugi tõsi olla, kuid tavaliselt ka valedel motiividel öeldud hädakompliment.

Menstruatsioon

Naised kasutavad menstruatsiooni seksi vältimiseks.

Fantaasiad

Kui sinu kallim väidab, et pole eales fantaseerinud kellestki teisest või meenutanud endisi partnereid, ta tõenäoliselt valetab.

Sekspartnerite arv

Mehed võivad liialdada, naised tahavad unustada.

 

Anneli Allikas-Parv