Reklaam sulgub sekundi pärast

67AASTANE REET: “Ma pole nõus enam sedasi vananema, enne panen nööri kaela!”

„Minu imelise muutumise“ kolmas muutuja oli 67-aastane Reet. Reet kandideeris muutumissaatesse, sest ei tahtnud enam hambutut suud häbenedes näha välja mossis ja tige. Ta tunnistas otsekoheselt, et kõige parema meelega liiguks ta ringi pimedas, sest iseendaga pole ta kohe sugugi sõber.

Reet enne saadet: „Sisemuses tunnen ennast väga noorena, jalad liiguvad, täitsa normaalselt võin joosta, hüpata ja karata, kui vaja. Ja mulle ei meeldi tädid, kes käivad tänaval, ise niisugused tigedad, torssis, torisevad iga asja peale, aga ma tahaks just naeratada, sellepärast ongi mul hambaid vaja!”

Reet esindab neid, kelle kohta öeldakse – vananev ja hambutu Eesti. Naine esindab just selliseid tublisid inimesi, kes on oma elu pühendanud rasketest oludest hoolimata laste kasvatamisele ja enda elus hoidmisele. Reet on viie lapse ema ja üheksa lapse vanaema. Tugev ja tegus naine ka 67-aastaselt. Rõõmsameelne ja naeruhimuline, kuid võõraste ees ei naeratanud ta kunagi. Reet kartis ka seda, et sellise krimpsus ja hambutu välimusega peletab ta eemale kõik oma üheksa armsat lapselast. Pärast muutumist on ta nagu uus inimene! Vaata pilte ja imesta!

Milliste operatsioonide ja protseduuridega selline tulemus saavutati?

 

  1. Kogu näo plastika;
  2. SMAS-lift;
  3. Kaela üleliigse naha eemaldamine;
  4. Ninaplastika;
  5. Näonaha laserlihvimine;
  6. Laserkarvaeemaldus näo piirkonnast;
  7. Botuliintoksiinisüstid otsmiku ja silmade piirkonda;
  8. Juvederm täitesüstid näo ja huulte piirkonda;
  9. Nina modelleerimine Juvederm süstiga;
  10. Hambakivi puhastamine;
  11. Hammaste valgendus;
  12. Ülemise ja alumise hambakaare taastamine proteesiga.

Reet enne: 

Reet nüüd: