Reklaam sulgub sekundi pärast

7-AASTANE TÜDRUK päästis terve perekonna elu

Suurbritannias päästis 7-aastane tüdruk terve perekonna elu. Nimelt ärkas Jaydee-Lee Dummett keset ööd üles ning märkas, et ta väikevend Leyla on teadvusetu. Vapper tüdruk sai koheselt aru, et midagi on valesti ning hakkas otsima märke gaasilekkest, vahendab Mirror. 

Tüdrukul oli nii palju taipu, et vaatas vingugaasiandurit, mis oli muutunud rohelisest punaseks ning tal oli meeles ka hädaabinumber, kuhu vastavas olukorras helistada tuleks. Tüdruk äratas üles ka oma vanemad. Päästjad olid kohe peale kõnet perele appi tormanud ning gaasilekke ära parandanud. 

"Ma ei saaks uhkem olla," kiitis tütart 30-aastane ema Lyndy Burke. "See, kuidas koolis on õpetatud, mida gaasilekke korral teha, on imetlusväärne. Me ei oleks elus ilma tütreta. Kui ta oli näinud venda teadvusetult, taipas ta koheselt otsida märke vingugaasimürgitusest ning helistas hädaabisse. Ma ei suuda seda siiani uskuda," lisas ema. 

Ka üks päästjatest Sean Ward kiitis tüdruku kiiret reageerimist. "Ta päästis oma pere elu. Kui küsisime tüdrukult asja kohta, selgitas ta, et koolis õpetati sedasi toimima. Suurepärane."