Reklaam sulgub sekundi pärast

7 LEMMIKUT PAKKUMIST JA PAKKUJAT Buduaari turul

Buduaari turg jõuab 14. ja 15. septembril Kultuurikatlasse. Sissepääs 2 € (alla 16-aastastele tasuta). PS! Buduaari ajakirjast leiad tasuta pääsme endale ja oma kaaslasele. Lisaks eraisikutele ja kasutatud kaubale tulevad turule müüma ka paljud tuntud ettevõtted, võttes endaga kaasa errriti magusad pakkumised. Buduaari toimetus valis välja enda seitse lemmikpakkumist ja -pakkujat.

D´DIFFERENCE

Kodumaise kosmeetikabrändi D´DIFFERENCE visiooniks oli luua nahahooldussari, mis põhineks võimalikult suures ulatuses looduslikul toorainel, ei sisaldaks sünteetilisi värvaineid ning mis oleks ühtviisi nii tõhus kui ohutu, tulemuslik ja meeltele nauditav. D´DIFFERENCE tooted on Buduaari turul SUPERHINNAGA  kogu valik -25%. Kahe, kolme ja enam toodete ostmisel saad kaasa kingituse!

TRUSSARDI JEANS

Tallinna kesklinnas pesitseb Itaalia maailmakuulsa rõivabrändi Trussardi esinduspood, mis on esimene omalaadne Skandinaavias ja Baltimaades. Trussardi Jeans tooted tulevad ka Buduaari turule, pakkudes kuni 70% allahindlust!

TALLINN DOLLS

Kõikidele nukkudele! Tallinn Dolls tuleb oma loominguga Buduaari turule ning toob kaasa parimad pakkumised. Naiselikud ja mängulised Tallinn Dolls rõivad on tuttavad igale moehuvilisele, kes väärtustab Eestis toodetud loomingut ja disaini. Hinnad on vastavalt ostupeole supersoodsad.

LAURA ASHLEY

Maailmas ei vaja tutvustamist Laura Ashley bränd, mis tuleb buduaarikate ja rahva rõõmuks parimate pakkumistega ka Buduaari turule 14.15. septembril. Laura Ashley pakub laias valikus kodusisustust: sisustustekstiile, mööblit, pehmet mööblit, häid kingiideid, tapeete ja ka sisekujundusteenust.

GLANZ & GLAMUUR

Paljude naiste lemmikehtebrändid Ti Sento Milano, Buckley London, Blush, Heide Heinzendorff, Spark Silver Jewelry, Bronzallure, Engelsrufer, Rebecca, ja Tirisi ootavad sind Buduaari turul, sest Glanz & Glamuur showroom tuleb kaheks päevaks rahva ette ning toob endaga kaasa parimad pakkumised.

BUDUAAR SURPRISE BOX

Buduaar mõtleb naistele, ja mõtleb neile suurelt. Panime lapsepõlves armastatuks saanud “Kinder Surprise'i” kombel lelude ja šokolaadi asemel karpi 30100 € väärtuses ilutooteid ning müüme neid üllatuskarpe Buduaari turul 15 euroga. Sa ei tea, mida peidab endas Surprise Box, aga kindel on see, et saad enda kodusesse buduaari juurde mitmeid kasulikke ja väärtuslikke ilutooteid suurepärase hinna eest. Õnne asi!

PS! Surprise Box’e on piiratud koguses ning jagub ainult kolmekümnele kiiremale!

SOODSAD SUSSID

Nimest Soodsad Sussid ei tohi lasta end heidutada, sest tegemist ei ole pelgalt “sussidega”. Buduaari turul tuleb müügile ca 1500 paari naiste jalanõusid. Tooted, mille alghind on ca 50200 €, maksavad ostupeol vaid 5 €! Jalanõude seas kohtab tuntud brände nagu Guess, Liu Jo, Miss Sixty, Just Cavalli, jne. Viiesajale esimesele ostule kaasa magus üllatus!

SUKAD

Erotic Vita Bassa sukkpüksid on pitsi ja silikooniga, mis on eriti kvaliteetsed. Jalas üliseksikad ja tänu pitsile ei ole aru saada, et jalas on sukkpüksid. Madal värvel püsib tänu silikoonile kenasti üleval. Odavaimad sukkpüksid tulevad müüki hinnaga 2 €. Lisaks leidub huvitavat kaupa nagu rasedate sukkpüksid, värvilised 40 ja 60 DEN sukkpüksid, varbata sukkpüksid, mis võimaldavad lahtiste kingade kandmist jpm.

www.buduaariturg.ee