Reklaam sulgub sekundi pärast

7 MÄRKI SELLEST, et oled mürgises suhtes

Armunud inimene võib ignoreerida või kaitsta oma partneri ebaviisakat käitumist. Kaastunne on küll hea omadus, kuid kõigel on siiski piir. Allpool toodud käitumismudelid räägivad sellest, et oled mürgises suhtes. Hea partner kohtleb teist austusega, mahategemise asemel soovib ta, et kallim oleks õnnelik ja rahul.

1. Ta kasutab füüsilist või vaimset vägivalda

See, et teist koheldakse hästi, tundub enamikule meist iseenesestmõistetavana. Need aga, keda on koheldud suhtes füüsiliselt või vaimselt halvasti, teavad, kui raske sellisest olukorrast tegelikult kõrvale on astuda. Oma partnerist soovitakse ju alati parimat uskuda.

2. Ta survestab sind tegema asju, mida sa ei taha

Inimene, kes sunnib teisi ebameeldivaid asju tegema, on isekas ja enesekeskne. Ilmselt oled talle vaid objekt, keda ära kasutada. Hea kaaslane ei sunni sind tegema midagi, mida sa ei taha.

3. Ta kuritarvitab sinu usaldust

Romantiline suhe on üks intiimsemaid suhteid elus ja selle aluseks on usaldus. Ilma usalduseta ei ole turvalist suhet. Kas sa tunned end koos partneriga turvaliselt? Just nimelt.

4. Ta ignoreerib sind

Inimene, kes sind armastab, pöörab sulle tähelepanu ja näitab oma armastust ka välja. Kui partner sind ignoreerib, ei ole ta emotsionaalselt kohal.

5. Ta räägib sinuga ebaviisakalt

Me õpetame inimestele, kuidas meid kohelda võib. Kui sa talud ebaviisakat ja julma kõneviisi, siis näitad partnerile, et sinuga võib sedasi rääkida. Kui partner sind sedasi kohtleb, siis ta ei austa sind.

6. Ta käitub, nagu sinu vajadused koormaksid teda

Üks kõige hävitavamaid asju, mis sa ise teha võid, on teeselda, et sul ei ole vajadusi. Me kõike soovime, et meid austatakse ja armastatakse. Sa oled ära teeninud inimese, kes ei pea sinu vajadusi koormavaks.

7. Ta tahab, et suunaksid oma energia vaid talle

Terves suhtes tahab partner sinu armastust, kuid ta ei nõua seda vaid oma ego rahuldamiseks. 

 

allikas: yourtango