Reklaam sulgub sekundi pärast

7 NIPPI, KUIDAS ÕHUKESED JUUKSED paksemaks muuta

Kuidas saada õhukesed juuksed paksemaks? Kas peadligi hoidvaid juukseid saab mingi nipi abil kohevamaks muuta? Veebileht Byrdie paljastas vastused nendele küsimustele, nii et kõrvad kikki.

1. Pese õigesti

Professionaalide sõnul saab kõik alguse juustepesust. Juukseid tasuks pesta volüümi lisava šampooniga ning palsamit kanda vaid kuivale ladvale. Pead tuleb pesta alati kaks korda, sest esimese korraga pesed maha mustuse ja tolmu.

2. Loputa külma veega

Õhukesed ja haprad juuksed loputa külma veega, siis püsivad juuksed kauem puhtad. Külm vesi suleb rasunäärmed ja siis ei hakka rasueritus kohe uuesti pihta ja seetõttu püsivadki juuksed kauem puhtana.

3. Aja seitel sassi

Keskel asetsev seitel on õhukeste juuste suurim vaenlane. Juuksed näivad paksemana, kui seitel ei ole päris sirge, vaid natuke ebaühtlane ja sassis.

4. Mitte liiga pikad juuksed

Mida pikemad juuksed on, seda õhemana need näivad. Need, kellel on õhukesed juuksed, ei peaks neid väga pikaks kasvatama. Lühemad juuksed näivad kohevamana. 

5. Hea lõikus päästab

Õhukestele juustele sobib tasane lõikus. Järku lõigatud juuksed näivad alati õhemana, sirge lõikus aga muudab juuksed paksemaks. Sobiv lõikus teeb juustega imet.

6. Värvi paksemaks

Ka värvivalik võib mõjutada juuste paksust. Ühtlaselt blondiks värvitud juuksed näivad alati habrastel juustel õhemana, seevastu kui sügavust toovad triibud ja toonivariatsioonid muudavad juuksed näiliselt paksemaks.

7. Föönita kohevaks

Peadligi hoidvad juuksed tasub föönitada kohevaks. Unusta habraste juustega hari, vaid kuivata juuksed sõrmede abil. Lisa viimistlustooteid, näiteks volüümi andvat spreid.