Reklaam sulgub sekundi pärast

7 USKUMATUT FAKTI Eesti poliitikutest, millest sul õrna aimugi polnud

Iga inimese elus on ette tulnud olukordi, millest mitte keegi mitte midagi ei tea ning täpselt sama kehtib loomulikult ka meie poliitikute kohta. Palusime tuntud Eesti poliitikutel pisut süüvida oma mälestusesse ning jagada meiega midagi sellist, millest nad varem avalikkusele rääkinud ei ole.

Seitse tuntud poliitikut ning nende põnevad faktid:

Kalle Palling: "Ma olen olnud väga lootustandev DJ. Olen isegi võitnud kogu Eesti DJ-de festivali."

Yoko Alender: "Käisin lapsena jalkatrennis ja üks minu esimesi töökohti oli McDonalds Stockholmis."

Kaja Kallas: "Ma olen olnud pulmavana. Löönud golfis hole-in-one'i. Olen olnud rahvatantsija ning ansambel Regati tantsutüdruk."

Rainer Vakra: "Põhikooli viimastes klassides värvisin ma alati enne Eesti Meistrivõistluseid juukseid, et staadionirajal vastaseid üllatada ja ehmatada. Seejuures õnnestus mul noortemeistriks tulla nii hõbedaste, blondide kui ka kärtspunaste juustega."

Keit Pentus-Rosimanus: "Tihti küsitakse, kas teadsin juba lapsepõlves, et tahan saada välisministriks, parlamendi liikmeks. Mina tahtsin lapsepõlves saada loomaarstiks. Aga veidi pärast loomaarsti perioodi mäletan ka, et innustusin lugudest, kuidas Saksa sõjaväes olnud vanaisa peitis oma eelmise kodu ahju taha sõjaväest saadud autasu. Lugu oli väikese tüdruku jaoks väga põnev. Kuna sellist autasu polnud mängumaailmas kusagilt võtta, võtsin kujutletava trofeena vanaema Pätsu-ajast pärit hõbelusikad ja matsin aeda sõstrapõõsaste vahele maa sisse. Kui ükskord aastate pärast avastati, et kummuti sahtlist on hõbelusikad läinud, teatasin muidugi uhkelt, et need on aias peidus. Ainult, et täpset kohta ma muidugi enam ei mäletanud ja nii on need lusikad siiamaani kuskil kunagise põõsa all ülesleidmist ootamas."

Tarmo Kruusimäe: "Olin niinimetatud esimene mister Estonia. See oli 1988. aastal, kui ma misteri valimistel osalesin ja võitsin. Olin toona 20-aastane. Ürituse nimi oli sel ajal Pop Mall. Pärast seda tegi Valeri Kirss Miss Estonia konkursi, kui õigesti mäletan. Ja 15-aastase punkarina tegin punkarite seas karsklusklubi, mis sai nimeks Värska."

Mailis Reps: "Vist umbes kuuendas klassis toimetasin igal vabal hetkel nooremate klassidega. Tol hetkel nimetati seda oktoobrilaste juhiks, täna oleks ta nimi noorsootöötaja. Ühel kenal kevadpäeval viisin lapsed esimese tunni raames Iru Linnamäele matkale. Täna on seal suuresti Lasnamäe majad, toona aga üsna kena loodus. Kahjuks aga eksisime lastega nii totaalselt ära, et kooli jõudsime vist pea viimaseks tunniks. Kuna klass õppis õhtuses vahetuses, tähendas eksimine ka seda, et vahepeal läks juba hämaraks. Nii et saime üsna mustaks ja olime täiesti väsinud, veidi ehmunud ka. Õnneks pahandada ei saanudki, sest kõik olid meie pärast väga mures. Nii et kui välja ilmusime, oli kõigil suur kergendus ja riidlema ei hakatud."