Reklaam sulgub sekundi pärast

7 VIGA, mis lõppevad lahkuminekuga

Suhe mängib meie elus olulist rolli. Sinna kuuluvad nii head hetked kui ka ebaõnnestumised ning üksteise toetamine. Ideaalis on need kõik tasakaalus, kuid pikas suhtes võib ette tulla, et kaaslane muutub meie jaoks iseenesestmõistetavaks. Need allpool toodud viisid ei muuda meie suhet õnnelikumaks, vaid õõnestavad seda.

1. Kuuled, aga ei kuula

Mingil hetkel võivad inimesed lõpetada teineteise kuulamise, seda eriti juhul, kui sa ei taha kuulata, mis teisel öelda on. Kuula oma kallimat ning näita, et oled ta jutust huvitatud - see on väga oluline.

2. Puudub oma aeg

Oma hobid ja iseseisvus on väga olulised. Igaüks meist vajab enda ruumi.

3. Avalik alandamine

Kui räägid oma kallima tegemistest teistele, ole ettevaatlik, et sa ei tee seda alandaval moel. Ehk su partnerile ei meeldi, kui kuulutad sotsiaalmeedias kõigile, et ta halb kokk on. Küsi talt kõigepealt, mida ta asjast arvab.

4. Surud talle enda sõpru peale

On täiesti normaalne, et kallim tunneb su sõpru, kuid pea meeles, et tema pole neid oma ellu valinud. Ära suru talle oma sõpru peale.

5. Süüdistamine

Suhtes võib ette tulla, et kui sul on paha tuju, elad selle kallima peal välja. Enne, kui teist süüdistama asud, mõtle hoolikalt järele, kas sul on endal ehk paha päev olnud.

6. Liigne kritiseerimine

Pikas suhtes võib ette tulla, et kipud teist liigselt kritiseerima. Kui sa vaid näägutad oma kallima kallal, hakkab ta sind lõpuks vältima. Vali kriitikale sobiv aeg ja koht.

7. Oletad, selle asemel, et küsida

Partnerid võivad eeldada, et nad juba teavad oma kallima sõnu ja tegusid ette. Halvim on see, kui eeldad, et tead, mida ta tunneb. Pidev oletamine, selle asemel, et küsida, viib lõpuks sinnani, et partnerid ei suhtle enam omavahel. 

 

allikas: Independent