Reklaam sulgub sekundi pärast

8 PÕHJUST, MIKS tõeline mees armastatud naist iialgi ei peta

Kas olla vaba ja vallaline või püsida oma kallimale ustava ja truuna? Suhete teemal üsna tihti sõna võttev toimetaja Paul Hudson pani kirja 8 põhjust, miks tõeline mees mitte iialgi oma armastatud naist ei peta, vahendab Elite Daily

Tõeline mees on vaimselt stabiilne.

Kui naised jagavad tihtipeale oma tundeid sõbrannadega, siis meeste jaoks on see raskem ja nad kipuvad tunded pigem endale hoidma. Ühel hetkel ei oska nad oma emotsioonidega aga enam toime tulla ning otsivad viise, kuidas hakkama saada. Nad joovad. Nad suitsetavad. Nad seksivad teiste naistega. Tõelised mehed käsitlevad oma tundeid aga teistmoodi. 

Tõeline mees hoiab püksid jalas.

On normaalne, et mees võib tahta seksida iga atraktiivse vastasoo esindajaga. Tõeline mees saab aga aru, et paar minutit iha rahuldamist pole väärt oma suhtega riskimiseks. 

Tõelised mehed pole suhtes naisega, keda nad ei armasta.

Mõned mehed on tihtipeale suhtes naisega pelgalt mugavuse pärast. Tegelikult nad sellest naisest aga ei hooligi. Tõeline mees saab aga aru, et naised pole seksobjektid ja neid ei saa kasutada vaid oma ihade rahuldamiseks. Kui ta teab, et tal naise vastu tundeid pole, siis ta lõpetab suhte. 

Tõelised mehed austavad naist.

Tõeline mees austab naist, kellega tal suhe on. Petmine on valetamine, see on usalduse murdmine ja tõend selle kohta, kui vähe mees oma naist inimesena armastab. 

Tõeline mees ei vaja palju naisi, et ennast mehena tunda.

Tõeline mees teab, et ta on mees ja seda on ka tema käitumisest näha. Liiga palju mehi arvab, et mida rohkemate naistega nad magavad, seda lahedamad nad on. See ei ole nii ja tõeline mees teab seda. 

Tõeline mees ei tee oma armastatule haiget.

Tõeline mees ei teeks iialgi ühelegi naisele haiget, eriti veel sellele, keda ta armastab. Tõeline mees hoolib oma lähedastest ja soovib neid kaitsta kõige halva eest. 

Tõeline mees teab, mis elus oluline on.

Tõeline mees elab oma unistuste elu ja ta ei soovi seda ära rikkuda. Ta teab, mida ta tahab ja näeb selle nimel vaeva. Mehed kipuvad tihtipeale tahtma midagi sellist, mida neil ei ole. Ja kui nad selle saavad, mõistavad, et tegelikult nad ei soovigi seda. Tõelisele mehele piisab ühest naisest, kes teda kogu oma südamest armastab. 

Tõeline mees ei karda lahkuminekut.

Kui sa plaanid oma naist petta, siis ilmselgelt ei soovi sa tegelikult temaga olla. Tõeline mees kasvatab endale munad ja lõpetab kõigepealt vana suhte.