Reklaam sulgub sekundi pärast

8 VÄIKEST MÄRKI, et ta armastab sind hullupööra

Igaüks meist näitab oma armastust välja erineval moel. Portaal Relationship Rules pani kirja 8 märki, mis viitavad, et su kaaslane armastab sind tõeliselt ja sa pole tema jaoks vaid kerge flirt. 

Ta mäletab su soove poes olles.

Kui partner tuleb poest tagasi selle ihaldatud jogurti, autolehe või isegi tampoonipakiga, näitab ta, et suudab mõelda ka teistele kui vaid iseendale. Kui temalt ei pea palvet välja lunima, vaid ta mõtleb sulle ka ise, tasub temast kinni hoida.

Ta kiidab, et sa näed ka dressides hea välja.

Iga naise näole levib naeratus, kui mees kiidab, et ta on kaunis ka dressipükstes või ilma meigita. Iga armunud inimene peab oma väljavalitut suurepäraseks ja seda olenemata sellest, mis tal seljas on.

Ta usaldab sind.

Partnerid, kes teineteisest päriselt hoolivad, usaldavad teineteist kahtlustusteta.

Ta kuulab sind kannatlikult.

Stressirohke tööpäev või vähene uneaeg elatakse sageli kallima peal välja. Pea meeles hinnata, et ta sind kannatlikult kuulab ja lohutab. See ei ole iseenesestmõistetav.

Ta sõidutab sind ringi.

Kuigi te olete paar, ei muuda see kallimat automaatselt sinu autojuhiks. Kui ta pakub ise sind autoga ära viima ning seda eriti tähtsates olukordades, näitab see, et ta tahab sind aidata, sest oled talle tähtis.

Ta teeb sulle täitsa niisama süüa.

Miski ei ütle paremini ”Ma armastan sind” kui kallima soojuse, hoole ja oma algatusega valmistatud lemmiksöök.

Ta uurib sinu päeva kohta.

Kas sinu partner uurib sult selle kohta, mis sul on vahepeal hästi või halvasti läinud ja näitab su jutu vastu välja tõsist huvi?

Ta aitab sind, kui sa hädas oled.

Teineteisest siiralt hoolivad partnerid ei tee suurt numbrit, kui kumbki vajab mõne pisiasjaga teise abi. Isegi kui see on tülikas ja väsitav, aitavad nad armsamat suure heameelega.