Reklaam sulgub sekundi pärast

9 HEAD KINGIIDEED, mille peale sa ise poleks tulnud!

Originaalseid ja siirast rõõmu toovaid kingiideid on raske leida. Eriti siis, kui teed samadele inimestele aastast-aastasse kingitusi. Meie kogusime siia 9 kingiideed, mille seast leiab lahenduse nii moemaani, traditsioonide austaja kui seiklejate kuuse alla. 

 

Mitte lihtsalt küünlad!

Küünlad on olnud alati eestlaste ühed lemmikkingid ning võib olla just seetõttu võib küünal esmapilgul igava lahendusena tunduda. Ometigi leidub kaubandusvõrgus ka selliseid küünlaid, mida soovivad jõulukingiks isegi kuningaperede liikmed. Kingituseks tasub alati osta selline küünal, mis on piisavalt eriline ja miks mitte ka hinnaline. Kui otsid väärt küünlaid, siis leiad oma lemmiku maailmakuulsate WoodWicki küünalde seast, mis teevad põledes mõnusat krõbisevat häält. Ka Yankee Candle küünlad ei jäta külmaks ühtegi kingisaajat.  Kust neid erilisi küünlaid Eestis leida? Suurima valikuga lõhnaküünlaid pakub loomulikult The Candle Shop, mille esinduskauplus asub uues T1 Mall of Tallinn kaubanduskeskuses. Tootevalikusse kuuluvad maailmakuulsad brändid nagu Yankee Candle, WoodWick, Millefiori, Bridgewater ja Colonial Candle.  Tutvu valikuga ka The Candle Shop’i epoes. kust leiab lisaks lõhnaküünaldele ka suures valikus autolõhnu ja ruumilõhnastajaid nii koju kui kontorisse. Maailmakuulsa ruumilõhnastajate brändi Millefiori valiku hitt-tooteks on kassi ja mõmmi diffuserid ning perenaiste lemmik triikimisvesi

Sõnumiga ehted

Tähendusliku sõnumiga kaunis ja kvaliteetne ehe on kahtlemata kingitus, mis igale saajale südamesse poeb. OLLA sõnumiga ehe on täiuslik jõulukink, mis rõõmustab igapäevaselt oma lihtsuses ja ilus selle kandjat, hea energiaga sõnumid aga lisavad emotsiooni ja annavad edasi kinkide tegemise ja andmise suuremat mõtet. Kingituse tegemise suurim rõõm ongi see, et see rõõmustab nii kinkijat kui ka kingisaajat saamishetkest kauem.

OLLA võrude valikus on ligi 80 erineva sõnumiga ehet, kusjuures enamik neist on saadaval kolmes eri värvitoonis- hõbe, kuld ja roosa kuld. Kingi leiab nii naistele, noortele kui meestele! Võrud on valmistatud ehtemaailmas hetkel laineid löövas roostevabast terasest ja viimistletud PVD-tehnoloogia abil väärismetalli kihiga, mis annab võrudele kauakestva kriimu-, läike- ja värvikindluse. Kõik OLLA ehted on allergiavabad. Tutvu valiku ja ostukohtadega SIIN.

Siidisall

Iga moemaan teab, mis on need nipid, kuidas alati  väikeste detailide abil edukas ja stiilne välja näha. Üks nendest stiilinippidest on siidisalli kandmine. Pilkupüüdev aksessuaar on lihtne vahend, kuidas oma väljanägemisele hõlpsasti värskust ja sära lisada. Siidisallidel on maailmakuulsate daamidegarderoobis läbi aegade väga tähtis koht olnud sõltumata aastaajast  See on ideaalne kingitus moeteadlikule naisele. Kust leida seda õiget ja stiilset siidisalli? Eestimaine bränd Dedame valmistab imeilusaid salle, mis on tehtud 100% siidist. See pole aga lihtsalt tavaline siidisall! Seda salli on võimalik kaela siduda mitmel erineval, samas äärmiselt lihtsal ja praktilisel moel, lõpptulemuseks on kaunis elegantne tulemus. Igal sall on isikupärane, seega tee valik just kingisaajast lähtuvalt. Leia oma lemmik SIIT

Eesti disaineri kleit

Eesti disain muutub aasta-aastalt aina populaarsemaks ning kohaliku käsitööna valminud tooted on väärt jõulukingitus, mis pakub rõõmu kauemaks. Tallinnas ja Tartus on palju moepoode, kust leiab Eesti moeloojate kleite, Pärnus aga on parimaks kohaks vanalinna peamisel äritänaval asuv Eesti moe pood Siluett. Poest leiab aukartust äratava valiku Eesti disainerite loomingut ja Eesti toodangut, alustades kosmeetikast ja lõpetades mööbliga, sealhulgas muidugi ka laias valikus rõivaid, ehteid ja aksessuaare nii meestele kui naistele. Siluetis on esindatud ka paljud tuntud Eesti disainibrändid nagu: Tiina Talumees, Reet Aus, New Vintage by Kriss, Iris Janvier, Kriss Soonik, Uncle Paul, Althea ja paljud teised. Nende seast leiad kindlasti lemmikkleidi, mida päkapikkudelt kuuse alla tellida. Soovi korral võid sõbrannadega lausa privaatse jõulukingivalimise ja śampanjajoomise õhtu korraldada, sest tüdrukuteõhtute ja sünnipäevapidude pidamine on selles poes väga levinud lisavõimalus. Uuri lähemalt ja või astu läbi Siluetist Rüütli 28.

Puidust mänguasjad!

Vanemad, kes on kord juba ostnud lastele puidust mänguasju, teevad seda ikka ja jälle, sest mingil imelisel põhjusel muutuvad need erinevalt plastmassmänguasjadest laste ajatuteks lemmikuteks. Puit on looduslik materjal, millest valmistatud mänguasjad on lapse käele soojad ja kauakestvad ning jätavad ruumi fantaasiale.  Lelunurgast leiad laia valiku puidust lelusid, mis pakuvad küllaga avastamisrõõmu ning on samal ajal stiilseks täienduseks igasse lapsetuppa!
Tihedas koostöös Eesti pedagoogidega on Lelunurga eestvedajad välja valinud  ka parimad lauamängud, pusled ja meisterdamiskaubad beebidest noorema koolieani! Kui kingivalimisel hätta jääd, vaata kindlasti Lelunurk.ee valikut ja võta julgesti ühendust kodulehel oleva suhtlusäpi kaudu või telefoni teel! 

Uudne maitseelamus

Kes meist ei ihkaks aeg-ajalt üllatusõhtusööki, mida ise valmistama ei pea! Restorani kinkekaart on hea võimalus maitseelamusi nautivat lähedast jõulukingitusega jalust rabada. Kui lennupilet palmisaarele käib üle jõu, siis garanteeritult parima Ladina-Ameerika maitseelamuse saad Tallinnas Telliskivi kvartalis asuvast La Tabla restoranist.
Loetud päevad tagasi tuli restoan välja uue talvise menüükaardiga, kus endiselt on aukohal imemaitsvad quesadillad ja tacod, aga ka hõrgud liharoad. Kui sa igatsed vahelduseks verivorstile ja hapukapsale teistsugust jõulutoitu, siis tasub kindlasti seada sammud La Tablasse. Just restorani iga-aastane jõulumenüü on põhjus, miks La Tablas on detsembris raske vaba lauda leida. Spetsiaalne jõulumenüü, mida saab tellida vaid ette broneerides, maksab kõigest 29€.  Telli kinkekaart või broneeri laud La Tabla Facebooki vahendusel või keskkonnas Vabalaud.ee.

Meigikohver

Olgu vanuseks 6 või 46, oma meigikohvrist unistab salamisi iga naine. Isegi siis, kui tema igapäevases iluarsenalis on vaid huulepulk ja ripsmetuśś. Parisax Beauty meigikohvrid näevad stiilsed välja ning rahuldavad ka profimeikari vajadusi.
Vali oma lemmik ja osta RoyalEffem ja Shoppa veebipoest või Delice toidukauplusest. Hind poes 39.90€, veebis veelgi parema hinnaga. 

 

 

Buduaar Body 2019

Juba neljandat aastat rõõmustavad paljud naised selle lihtsa, soodsa ja praktilise kingituse üle. Kui sinu sõbranna pole veel Buduaar Body märkmikut endale soetanud, siis just see on hea kingitus, mis aitab kingisaajal uue aasta eesmärke saavutada, tervislikumalt elada ning oma rahaasjad kontrolli all hoida.
Tutvu lähemalt Buduaar Body märkmikuga ning telli märkmik Buduaarist oma pakiautomaati või osta raamatupoodidest alates 3.detsembrist. Soovitatav jaehind 10.95€. 

My Hero Box

Tundub, et kõik kingiideed on mõeldud naistele ja lastele ning meestele on endiselt kõige raskem seda ühte ja õiget asja leida? Aga võib olla ei peagi see olema üks asi, sest meie pakume sulle tervet karbitäit kingitusi. My Hero Box on spetsiaalselt Eesti mehele kokku pandud kingikarp, kust lisaks erinevatele vajalikele kosmeetikatoodetele leiab ka roosad Suva sokid ja värske Jesper Parve menuki "Mees 2". Ka kõige pirtsakam supermees leiab siit karbist midagi sellist, mille üle siiralt tänuik ja rõõmus olla. Tutvu karbi sisuga SIIN, tellida saad Buduaari epoest. Hind ajakirja tellijale vaid 29€.