Reklaam sulgub sekundi pärast

AH SA RAKS, MILLINE PAAR: Kopli krahvinna säras Beebilõusta käevangus nagu miljon dollarit

Eile õhtul toimus Saku Suurhallis Eesti Muusikaauhinnad 2018 gala, kus oli kohal muusikailma paremik. Ka Eesti skandaalseimaks paariks tituleeritud räppar Beebilõust, kodanikunimega Andrus Elbing, ja tema kallim, Kopli krahvinna ehk Ingrid Männi, olid üritusel kohal. Kaunis Ingrid säras Beebilõusta käevangus uhkemini kui miljon dollarit. 

Beebilõusta ja Ingridi suhe on nagu Ameerika mäed: paar jõudis eelmisel aastal juba korra lahku minna ning nüüd on nad jälle koos. Ka galaõhtule ilmusid nad teineteise käevangus ning silmi jätkus skandaalsel paaril vaid teineteisele. 

Ingrid oli tähtsale üritusele pannud selga glamuurse halli kleidi, mis sobis talle nagu valatult ning kui muidu oleme harjunud Beebilõusta vaba aja rõivastes nägema, siis ei saanud temagi kallima varju jääda ning kandis ülikonda. Räppar on kuuma kaadri postitanud ka sotsiaalmeediasse ning kirjutanud foto alla lause, mis ei jäta kahtlustki selles, et Ingrid kuulub ihu ja hingega talle. Nimelt seisab foto all: "Need troonid on mo!"

Jääb vaid üle tõdeda, et paar nägi eile õhtul tõeliselt šikk välja.