Reklaam sulgub sekundi pärast

Aksel Kolstad – skandaalne ja seksikas, peaaegu Tšaikovski

Glamuursel Buduaari sünnipäevapeol esines sarmikas pianist Norrast, keda võib pidada suisa kaasaja Tšaikovskiks. Võluvale pianistile meeldib oma publikut üllatada oma ekstravagantse stiili ja lõbusate etteastetega. Saage tuttavaks Aksel Kolstadiga!

Glamuursel Buduaari sünnipäevapeol esines sarmikas pianist Norrast, keda võib pidada suisa kaasaja Tšaikovskiks. Võluvale pianistile meeldib oma publikut üllatada oma ekstravagantse stiili ja lõbusate etteastetega.  Saage tuttavaks Aksel Kolstadiga!

Aprillis 30. sünnipäeva tähistavat Norra pianisti ja heliloojat Aksel Kolstadi võib pidada kaasaja Tšaikovskiks mitmel põhjusel. Ta on vähemalt sama andekas helilooja kui Pjotr Tšaikovski, ta meeldib naistele ja ta armastab Eestit. Aksel käis Tallinnas esimest korda 18-aastasena ning on siin aastate jooksul andnud kümmekond kontserti. “Tallinnast on saanud justkui mu teine kodu,“ tunnistab lõbusa ja energilise olemisega muusik Buduaarile ning kiidab meie väga loomingulisi noori, imeilusat Tallinna vanalinna ja sooja südamega inimesi. “See kõik toob mind siia aina tagasi.“

Aksel ja klaver

Aksel istus klaveri taha juba kaheaastaselt ning hakkas klaverit mängima viieselt. Muusika ja sport on alati olnud kaks tema suurt kirge. Need on kokku põimitud ka tema menukasse kontsertshow’sse. Kuigi Aksel esitab vaid klassikalist klaverimuusikat, mida paljud oma muusikamaitse jaoks liiga peeneks peavad, siis tema kontserdid meenutavad kõike muud kui igavat klaveriõhtut. Need on sedavõrd lõbusad ja ettearvamatud, et ka kõige võhiklikum klassikalise muusika kuulaja lahkub saalist naerulsui. Aksel teab, kuidas klassikaline muusika massidesse viia ning kui tal on selleks vaja laval balletikleiti või kriiskavat ruudulist ülikonda kanda või enda üle nalja visata, siis seda ta ka teeb.

Aksel ja Eesti

Tallinnas meeldib Akselile hullu moodi pidutseda ning heade sõprade seltsis aega veeta. Suvel armastab ta Pirita rannas trenni teha ning istuda Nanos (ärinaisele Beatrice'ile kuuluv kodukohvik Tallinna vanalinnas - toim.). Lisaks Eesti pealinnale armastab Aksel ka eestlaste aktsenti - eriti, kui eestlased räägivad inglise keelt. See teeb talle hirmsal kombel nalja! Ka kinnitab Aksel kõigi eesti naiste lemmikmüüti - kahtlemata on siinsed siresääred kõige kaunimad. Ta leiab, et eesti kaunitaridel on hästivormitud ja tugevad kehad, ilus nahk ning suurepärane võime kombineerida elegantsust ja sportlikkust. Norra naistega võrreldes on eesti naine tunduvalt daamilikum ja see Akselile meeldib.

Lähemalt Akseli värvikast karakterist loe Buduaari kevadnumbrist!

[gallery ids="1957876,1957883"]