Reklaam sulgub sekundi pärast

AKTIIVNE JA ÕNNELIK SEKSUAALELU aitab vähendada stressi ja langetada kaalu

Teadusuuringutega on tõestatud, et aktiivne ja õnnelik seksuaalelu aitab ennetada vähki. Smile Makers teeb tihedat koostööd günekoloogide ja seksuoloogidega, kes kinnitavad kui ühest suust: hoolimata ühiskonna poolt naistele ette kirjutatud tabudest ja reeglitest on seksuaalelul kasulik mõju meie tervisele.

Orgasm on parem kui C-vitamiin

Ühest hiljutisest uuringust selgus, et naistel, kes seksivad vähemalt üks kord kuus, on väiksem tõenäosus haigestuda rinnavähki. Selle põhjuseks on kahe hormooni – oksütotsiini ja dehüdroepiandrosterooni (DHEA) – vabanemine orgasmi ajal. Neid kutsutakse ka õnnehormoonideks, sest nende vabanemine muudab meie tuju paremaks. Uuringutest on selgunud ka seos seksuaalse aktiivsuse ja immuunsüsteemi tugevdamise vahel.

Seks, uni ja zen

Pole vahet, kas masturbeerid või seksid partneriga – seks on väga tõhus viis stressi leevendamiseks ning orgasmi ajal vabanenud hormoonid tagavad hea une. Lisaks on seks suurepärane viis oma kehaga terve ja hooliva suhte loomiseks. Ka vähi korral mõjutab üldine heaolu inimest palju. Vähi ajal saad oma seksuaalsusega uuesti tuttavaks ning hiljem on see ravi täiendav vahend. Nii kirurgia kui ka kemoteraapia muudavad naise keha ning võivad põhjustada varajase menopausi. Sel ajal võid tunda, nagu su keha polekski enam sinu oma või sellest on saanud valu allikas. Sinu keha kuulub aga endiselt sulle ning saad seda nautida, pead vaid taas endaga ühenduse looma.

Kutsu end kohtama

Sellist katsumust läbi tehes ei ole lihtne end seksikana tunda või isegi seksile mõelda. Meie eesmärk on julgustada sind seda tegema. Kutsume sind enne partneriga asja kallale asumist esmalt endale aega võtma ja oma keha uuesti avastama. Võid näiteks iga päev oma keha masseerida ning selle eest hoolitsemine viib järk-järgult heaolu- ja naudingutundeni. Pane oma kujutlusvõime tööle ning (taas)avasta erootika loominguline külg: raamatud, pildid, filmid...Aju vajab pärast traumat uuesti ühenduse loomist ja stimulatsiooni. Kui su keha on muutunud, on võib-olla muutunud ka sinu soovid. Naudingu saamiseks on siiski lõputuid võimalusi.

Ära jäta end hooletusse

Kõik läbi elatud šokid ja muutused on oluliselt mõjutanud hormoone, mis reguleerivad vaginaalseid eritisi, tekitades vajaduse kasutada libestusaineid. Vaginaalne kuivus võib muuta suguühte ebamugavaks või isegi valu põhjustada. Ära kõhkle ja kasuta lubrikanti – kvaliteetne libesti muudab selle kogemuse mugavamaks ning lisaks mõjub see nahale taastavalt nagu tavaline hooldustoode. Mida iganes sa ka ei otsusta, võta endale aega ja pea kõige olulisemaks enda soove!

Kõik Smilemakers tooted –20%  sooduskoodiga SMILE www.euronics.ee

 

Allikas: smilemakerscollection.com