Reklaam sulgub sekundi pärast

Alati stiilne seltskonna-kaunitar Eliko Haak paljastab oma saladuse!

Teet Saarepera kaunis elukaaslane Eliko Haak on seltskonnas alati silma paistnud omapärase ning julge stiiliga, neiu pole kunagi soovinud massi sulanduda ega halli hiirekesena mööda seinaääri käia. Buduaar uuris noorelt naiselt tema ostuharjumuste, lemmikpoodide, riidebrändide ning otse loomulikult ka selle kohta, kuidas ta oskab alati nii stiilselt riietuda.

Teet Saarepera kaunis elukaaslane Eliko Haak on seltskonnas alati silma paistnud omapärase ning julge stiiliga, neiu pole kunagi soovinud massi sulanduda ega halli hiirekesena mööda seinaääri käia. Buduaar uuris noorelt naiselt tema ostuharjumuste, lemmikpoodide, riidebrändide ning otse loomulikult ka selle kohta, kuidas ta oskab alati nii stiilselt riietuda.

“Jah, tõepoolest, juba väikesest peale olen alati soovinud kõigist erineda, mäletan hästi ühte lapsepõlve seika esimesest tantsutrupist, kus tantsimas käisin. Nimelt meile õmmeldi sellised lühikesed satsilised seelikud, mis kõik suhteliselt sarnased välja nägid, ühel seelikul märkasin siiski imepisikest erinevust ja kohe teadsin, et just mina pean selle endale saama,” ütleb Eliko. “Samas ma ei pea end nii-öelda moega kaasas käivaks inimeseks, pigem eelistan kanda seda, mis tuju parasjagu on, kindlasti on minus olemas julgus proovida uusi stiile, kanda erinevaid värve, šokeerida. Ma ei saa üldse aru neist, kes armastavad kanda vaid musta. Jah, must lühike kleit on alati moes, kuid sellegipoolest võiks ju kas või pisut elule värvi ka lisada,” leiab Eliko, et igav riietus lihtsalt ei sobi.

“Värvid on lõbusad, annavad head energiat, panevad särama. Kõige paremini, lausa nagu kala vees, tunnen end Tarifal olles (Tarifa on tuntud surfiparadiis Hispaanias), seal kannan alati riideid, mida Eestis ei kannata selga panna - kõike ja palju. Peagi lendame elukaaslasega Austraaliasse surfielu nautima, seega kõik kirkad ning erksavärvilised riided oleme juba kapipõhjast välja otsinud,” lisab Eliko suure ootusärevusega. “Peeneid kleite ning aksessuaare olen kandnud Prantsusmaal, see on riik, kus, usun, et iga naine tunneb end tõelise naisena ning seab vastavalt sellele ka oma riietuse,” nendib kaunitar, et Prantsusmaa on ja jääb teatud mõttes uskumatult salapärase miljööga riigiks, mis ei jäta külmaks ühtegi naist.

“Riideid soetan pigem välismaalt, valik on suurem, hinnad ka tunduvalt sõbralikumad kui meil siin, Eestis. San Fransisco on koht, kust olen leidnud vägagi vingeid esemeid, New York on otse loomulikult shoppingu linn, minul kahjuks oli seal õigete suuruste leidmisega raskusi. Vaieldamatuks lemmikuks pean aga Ibiza´t - nii väike saar ja siiski uskumatult suur ning julge valik, kutsume Ibiza´t oma “Kunsti Kärbeste” paigaks, sest seal on uskumatult palju tundmatuid, andekaid disainereid, kes oma julgete kollektsioonidega meile alati naeratuse näole toovad,” on Eliko kindel, et just Ibiza´lt leiab kõige originaalsema disainiga, omanäolisi riideid ja seda mõistliku hinna eest.

Pariis ning Milaano on muidugi lummavad, kuid et seal korralikult sisseoste teha, tuleks enne vist panka röövida,” peab Eliko eelnimetatud linnades müüdavat kaupa naeruväärselt ning mõtetult kalliks. “Ma pole kunagi olnud brändihull, ostan seda, mis meeldib. Brändide puhul on ju üldjuhul nii, et neid eelistavad pigem madala enesehinnanguga inimesed, kes siis lootes lühikest Chaneli kleidikest kandes end ka suurema ning olulisemana tunda, minu puhul see ei kehti,” muigab Eliko kavalalt. “Minu lemmikaksessuaariks on ja jääb müts, kui müts on kvaliteetne ning kandjale sobilik, siis minu meelest paremat aksessuaari polegi olemas, mütsiga võib mind tõesti absoluutselt igal pool kohata,” avaldab kaunitar oma suurima nõrkuse.

pildid: Margus Johanson, John Cowboy, erakogu

Karin Karu

vaata allpool ka pildigaleriid!

[gallery ids="1877122,1877130,1877136,1877143,1877151,1877157,1877164,1877171,1877178,1877185,1877192,1877198,1877206"]