Reklaam sulgub sekundi pärast

ALGAB JÄRGMINE ÜHENDAV ja meeliülendav rahvapidu- Õllesummer festival

Kolmapäeval 5. juulil algab igasuvine neli päeva kestev meeleolukas Õllesummer Festival, mis toob rahvani nii kodu- kui ka välismaise artistide paremiku, meelelahutuse ja maitsed. Õllesummeri tunnuseks on saanud, et tegemist on suveüritusega kus hea muusikaelamuse juurde on kuulumas ka hõrgud ja eksootilised maitseelamused nii toidu kui jookide näol. 

Buduaari esindus kavatseb läbi astuda nii palju kui võimalik suurelt tänavatoidualalt kuhu tulevad kokku food truckid, vaatame üle aasia maitseid pakkuvad söögikohad, mereannivalikud, taimetoidu osakonna ja astume läbi ka kodumaise käsitööõlle ja –siidri Õllepalee telgist. Pildistame põnevaid ja stiiliseid festivalikülastajaid ja naudime meelelahutust. 

Peafookus jääb endiselt muusikale ja sel aastal rõõmustame peaesinejate Hurts (UK), Kasabian (UK), Ëlka (RUS) ning Tommy Cash üle. Pealava soojendusbändid on vastavalt Púr Múdd, I Wear* Experiment, Filatov & Karas ning Elephants From Neptune.

Lisaks esineb terve Eesti muusikute paremik ning esindatud on lai valik muusikastiile bluesist jazzini, rokist tantsumuusikani. Muuhulgas astuvad üles Ott Lepland, Karl-Erik Taukar, Jüri Pootsman, Koit Toome Shanon, Terminaator. Regatt, Kukerpillid, Marju Länik ja bänd, Merca, Kõrsikud, Liis Lemsalu, Reket, A-Rühm, Mahavok, Orelipoiss, Põhja Konn, Kurjam, Kym Mazelle (USA), Tanel Padar Blues Band, Sofia Rubina põneva eriprojektiga, Olav Ehala band & Nele-Liis Vaiksoo, Ashilevi jne.

Festivalipassi saad osta SIIT  

Festivali kava leiad SIIT  

Vaata lisa  www.ollesummer.ee

FB Ollesummer

Meeleolukate kohtumisteni!

 

Buduaar