Reklaam sulgub sekundi pärast

Algas selle suve suurim hobimodellivõistlus “Evian Summer Model 2012”

 

Buduaar ja Evian kuulutavad välja modelliotsingu uute säravate hobimodellide leidmiseks.

Anna endast märku ja just Sina võid olla juba järgmise Buduaari ajakirja moekaadrite esimodell, just Sina võid teenida oma hobiga terve järgmise aasta moelavadel väärlist tasu ja just Sina võid saada tuule tiibadesse, et sukelduda glamuursesse moeärisse.

 

Buduaar ja Evian kuulutavad välja modelliotsingu uute säravate hobimodellide leidmiseks.

Anna endast märku ja just Sina võid olla juba järgmise Buduaari ajakirja moekaadrite esimodell, just Sina võid teenida oma hobiga terve järgmise aasta moelavadel väärlist tasu ja just Sina võid saada tuule tiibadesse, et sukelduda glamuursesse moeärisse.

ELA NOORELT JA VÕTA VASTU KÕIK KINGITUSED, MIDA ELU SULLE PAKUB!

Kui oled särav, energiast pulbitsev kena naine ning oled vahel soovinud oma põhitöö kõrvalt ka modellina üles astuda, siis see võimalus on just sulle!

See modellivõistlus ei anna ette mõõte ega pikkust, vaid see võistlus on vähemalt 18aastastele säravatale naistele, kelles peitub julgus, energia ja elurõõm.


Kui tunned, et see oled sina, siis tee end nähtavaks ja loo oma isiklik modelliraamat „Evian Summer Model 2012“ lehele üles. Modellivõistluse keskkonda pääseb ka menüüribalt Evian SM 2012 valides.

 

Võistluse reeglid leiad SIIT. Finalistid selguvad 20. juuliks.
Finaalüritus leiab aset 28. juulil suvepealinnas Pärnus.

Pildil: Evian Summer Model 2011 võitja Mari-Liis Suvi

 

Auhinnafond on rikkalik nii finalistidele kui peaauhinna võitjale.


Kõikide kümne finalisti kingikoti sisu on täitnud meie head toetajad Itaalia meibränd BellaOggi, Antonio Banderas fragrances, BaByliss, Maxeylash, Itaalia rõivabränd Risskio, Wella, kes annavad ka oma lemmikutele tunnustava tiitli koos eriauhindadega. Vaata lähemalt SIIN

      

Lisaks "Evian Summer Model 2012" tiitlivõitja

* on sügiseses Buduaari ajakirjas moekaadrite esimodell.

* sõidab armastuse ja romantika pealinna Pariisi.

* kingikotis on üle 1500 € väärtuses ilu- ja moetooteid ja veel Guess ehted ja Morgan käekell. Rikkalikult Eviani vett ning pakkide viisi maailma parimaid kummikomme firmalt Katjes.


Osale, hääleta, võida koht finaalis!