Reklaam sulgub sekundi pärast

ÄMM SOOVITAS LAPSE rinnapiima sisse MMS-i panna

"Olen oma mehega olnud koos 4 aastat ja meil on ka pisike tütar. Siiani olen ämmaga väga hästi läbi saanud, aga viimasel ajal on ta imelikuks muutunud. Nimelt liitus ta mingi MMS-i grupiga ja nüüd enam muust ei räägigi, kui kasulik ja hea asi see on."

Ämm on muidu väga tore ja sõbralik naine. Ta on alati hinnanud loodusravi ja alati kui meie peret on kimbutanud erinevad haigused, olen just tema poole pöördunud, sest ta teab täpselt, millist taime loodusravist kasutada, et jälle terveks saada. Hiljuti läks ta aga üle piiri.

Meie tütreke on pooleaastane ja saab veel rinnapiima. Mõned nädalad tagasi tuli ämm meile külla ja hakkas rääkima, et tema liitus MMS-i grupiga ja kukkus kiitma, kui kasulik asi see ikka on. MMS pidavat igasugustest haigustest parandama ja aitama neid lausa ka ennetada. Et tema võtab igal hommikul seda 1 spl ja ta pole mitte kunagi nii terve olnud, kui praegu. 

Igal inimesel on valikuvabadus ja minu pärast joogu sisse, mida soovib. Siis aga hakkas ta rääkima, et peaksin seda imelist lahust hakkama ka lapse rinnapiima sisse panema - siis kasvab meil hästi terve laps. Ma ei suutnud uskuda, et ämm soovitab väikese lapse söögi sisse panna mingit kloorilahust, millega basseine puhastatakse. Täita segaseks läinud ju!

Ja nüüd ei jäta ta mind kuidagi rahule, vaid helistab pea iga päev ja kiidab oma MMS-i ning uurib, kas ikka annan seda juba lapsele. Ma ei julge tütart enam ämma juurde hoiulegi viia, pärast annab hull lapsele veel salaja seda kahjulikku lahust.

Ma ei teagi enam, mida teha? Äkki keegi oskab midagi soovitada? Ma ei saa ämma ju meie elust välja heita, vaid ikka puutume kokku. Ta võib endale mida iganes sisse joota, aga pisikese lapse võiks küll rahule jätta!

 

Buduaarile Krista (nimi muudetud)