Reklaam sulgub sekundi pärast

ÄMMAEMANDAD PALJASTASID KÕIGE meeldejäävamad sünnitused

Ämmaemanda töös tuleb ette igasuguseid olukordasid ning miski ei peaks neid enam üllatada suutma. Teinekord aga tuleb ka nende töös ikka veel ette hetki, mis veel pikaks ajaks meelde jäävad. Ämmaemandad rääkisid portaalis Woman's Health kõige meeldejäävamast sünnitusest. 

Ja kes isa oli?

"Meil on ette tulnud mõningaid huvitavaid suhtelugusid. Ämmaemandad on uskumatult diplomaatilised ja saavad hakkama ka kõige keerulisemate olukordadega, kuid üks kõige meeldejäävamaid olukordi oli siis, kui naine tuli sünnitama koos poiss-sõbra, lapse isa ja abikaasaga. Nad ei saanud kõik koos samas toas olla ja me pidime hoolt kandma selle eest, et kes ja millal sai järgmisena sünnitustuppa minna. Sünnitaja tuli toime nende kõigiga ja üritas mehi teineteisest eemal hoida. Ma ei saa aru, kuidas ta sellega hakkama sai."

Ära pressi näoga

"Kunagi sattus minu juurde paar, kes oli mures, et nendega juhtub samamoodi nagu ühe nende sõbraga, kes oli näoga pressinud. Sõbra silmad olid pärast sünnitust olnud veripunased ja nad ei soovinud, et nendega samamoodi juhtub. Kui naine lõpuks pressima hakkas, korrutas mees kogu aeg kõrval, et naine näoga ei pressiks. Tema abikaasa lõpetas pressimise ja ütles, et kui mees kohe ei lõpeta, lööb ta teda näkku."

Omapärane valuleevendus

"Kord oli meil üks sünnitaja, kes üritas iga kokkutõmbe ajal orgasmi saada. Olin siis veel praktikant ja ei saanud aru, mis toimub, kuid ilmselt on see osade naiste jaoks omapärane valuleevendus."

Kiireimast kiirem

"Naine, kes ootas oma kaheksandat last, saabus haiglasse ratastoolis. Ta teatas sisenedes kõva häälega, et ta peab pressima ja sealsamas tuli laps tema jalgade vahelt välja. See oli kiireim sünnitus, mida ma näinud olen. Õnneks oli ta haiglas."