Reklaam sulgub sekundi pärast

Andrei Korobeinik soovitab äriga alustada võimalikult vara

Populaarse suhtlusportaali Rate.ee looja Andrei Korobeinik leiab, et äriga peaks alustama nii varakult kui võimalik! Oma ärivaistu jagas ta ka Buduaar.ee´ga.

Populaarse suhtlusportaali Rate.ee looja Andrei Korobeinik leiab, et äriga peaks alustama nii varakult kui võimalik! Oma ärivaistu jagas ta ka Buduaariga.

Andrei alustas oma esimese äriga ülikooli esimesel kursusel. "Olen vaesest perekonnast pärit ja kuigi kooli ajal töötasin suviti, oli raha mul õpingute jaoks natuke vähe. Õppisin informaatikat ja internetiga seotud ettevõtlus oli igati hea valik – selle abil sain raha teenida ja õppisin juurde asju, mida ülikoolist ei saanud," räägib Andrei Buduaarile ning lisab, et alguses ta programmeeris ja tegi erinevaid projekte klientide jaoks, pärast proovis aga ka enda projekte käivitada.

"Rate.ee oli minu esimene edukas projekt, kuid enne seda oli 4-5 ebaõnnestunud kogemust!"

Korobeinik ebaõnnestumistest ei kohkunud, tema arvates on need lausa vajalikud. "Edu võti peitubki ebaõnnestumistes. Miljonärid ei ole alati väga targad ja intelligentsed inimesed, kuid neil on tihti üks tähtis omadus – nad on mitu korda proovinud ja ebaõnnestunud. Iga ebaõnnestumine annab sulle kogemusi juurde ja iga katse tõstab sinu võidu tõenäosust!"

Äriga soovitab Andrei alustada võimalikult vara – kui elad ülikooli ühikas, siis kõige kehvem asi, mis juhtuda võib, on see, et äri ebaõnnestumise puhul jõuad ühikasse tagasi. Kui oled 40 aastat vana, laste, kodulaenu ja autoliisinguga, siis riskid on palju suuremad, selgitab Korobeinik.

 

Getter Lukjanov