Reklaam sulgub sekundi pärast

ANGEELIKA KANG-OSULA avaldab oma ilusaladused

Makroonikuninganna ja pagarisaate kohtunik Angeelika Kang-Osula (47) usub, et kõige ilusam on puhanud ja õnnelik naine. Tema enda käekotist võib iluarsenali osas leida vaid huulepulga või -läike.

Sa näed alati äärmiselt särav välja. Mis on sinu ilu saladuseks?

Tänud! Ilmselt on siin „süüdi“ head geenid – ka minu õde ja vend näevad oma vanusest tunduvalt nooremad välja.

Mida tähendab sinu jaoks ilu?

Ilu on rahulolu, harmoonia ja armastus – kõik see õhkub sinust välja.

Millised on ilurituaalid, milleta sa hakkama ei saa?

Kasutan igapäevaseks näohoolduseks dermatoloogilist nahahooldussarja BDR. Viimast kasutab ka minu kosmeetik Liina Tiigi ülitõhusas Dermia Medical komplekshoolduses, mida lasen teha kord kuus. See on uus innovaatiline meditsiiniline teraapiasüsteem, mis aktiveerib naha uuenemisprotsesse. Vaieldamatult on see üks minu noorusliku naha „saladustest“.

Kui palju end igapäevaselt meigid ja kas kosmeetikakott on alati käekotis?

Igapäevaselt kasutan Jane Iredale’i mineraalkosmeetikasarja tooteid, mis jätavad väga loomuliku välimuse ega koorma nahka. Käekotis on mul heal juhul kaasas vaid huulepulk või -läige, kui sedagi.

Mida sa iial oma välimusega ei teeks, ehk mis on sinu ilutabu?

Ma ei laseks iial teha tätoveeringut.

Kui saaksid oma välimuse juures midagi muuta, mida sa muudaksid?

Olen aastatega oma välimusega leppinud ja õppinud seda armastama koos heade ja vigadega. Küll aga sooviks, et mul oleks väiksem jalanumber – nr 41 on ikka päris suur jalg, ja mõned tuntud brändid ei teegi kingi suuremaid kui nr 40. Pealegi on väiksemad kingad lihtsalt nii palju ilusamad jalas.

Kuidas suhtud ilulõikustesse?

Ilulõikustesse suhtun äärmise ettevaatlikkusega. Kõik muud kohendamised on enesetunde küsimus, kui see on hädavajalik ja kui liiale ei lähe.

Oletame, et oled võitnud tasuta ilulõikuse. Mida teha laseksid?

Isegi kui ma saaksin tasuta ilulõikuse, siis hetkel veel ei näe ma selleks vajadust. Kümne aasta pärast võib ehk juba teisiti mõelda.

Kuidas oma juuste eest hoolt kannad?

Olen juba aastaid usaldanud oma juuksed Renaldo Paabeli kätesse, kes oskab ka alati head nõu anda, kuidas juuste eest hoolitseda. Parim leid viimasel ajal on olnud Kevin Muprhy juuksehooldussari , mis on parabeenide, sulfaatide ning julmusevaba ja aastaks 2019 on eranditult kõik pakendid toodetud ookeanist korjatud taastöödeldud plastikust. Mulle meeldib see filosoofia.

Kes on sinu iluiidolid, milliseid naisi sa imetled?

Imetlen väärikalt vananevaid naisi, kes ei pelga kortse ja naerukurrukesi silmanurkades.

Milline on sinu signatuurparfüüm või hetke lemmik?

Olen lõhnade suhtes äärmiselt tundlik, seega on mul väga raske leida seda õiget parfüümi, millest ei tüdineks. Minu viimaste aastate lemmik on Ramon Monegali Agar Musk, mille leidsin tänu sõbrannale. Olen seda ja ainult seda kasutanud juba aastaid. See võiks vabalt olla unisex-parfüüm, kuna lõhnas leidub üsna palju jõulisi ja maskuliinseid noote.

Kauneim kompliment, mille oled saanud?

„Sul on niiiii sinised silmad!“ Olen need pärinud emalt, kellel on need vaatamata vanusele (80) veelgi sinisemad kui minul.

Millal tunned/oled tundunud end kõige ilusamana?

Kõige ilusam on puhanud ja õnnelik naine. Minu enesetunne ja välimus sõltub eelkõige sellest, kas olen saanud  magada vähemalt 8 tundi järjest jahedas, värske õhuga vaikses toas.

Kuidas end vormis hoiad ja magusamaailma ahvatlustest hoidud?

Kuna olen igapäevaselt koogikatsetuste keskel, siis mul erilisi ahvatlusi ei olegi – luban endale kõike kui isu on. Ma söön korraga väikeseid portsjone ja valmistan igapäevaselt kodus ise süüa, seetõttu tean, mida toidu sisse panen. Armastan väga kõikvõimalikke isetehtud puljongi või kookospiimaga suppe, isetehtud rukkileiba, läätsesid ja pajaroogi. Hommikul naudin isetehtud toortatra müslit, avokaadot ja puuvilju. Enne trenni teen endale tavaliselt proteiinismuuti, kuhu lisan ka banaani, avokaadot ja mangot.

Meenuta mõnd eriti hullumeelset või hirmutavat meiki või soengut, mis sulle on tehtud või mil on katsetatud mõnd eriti hullumeelset look’i, mis nüüd tagasi vaadates ehk fiaskona tundub.

Üheksakümnendatel olid moes keemilised lokid, ja nii tõttasin ka mina 15-aastaselt suurima õhinaga juuksurisse, mille peale ütles järgmisel päeval mu ajalooõpetaja Rein Helme sarkastiliselt, et Angeelika on elektrišoki saanud!

On sul mõni ebatraditsiooniline ilusaladus, mis töötab alati?

Ei miskit ebatraditsioonilist – ikka palju vett, tervislikku toitu, head und ja ilusaid emotsioone!

 

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar märts-aprill 2019.