Reklaam sulgub sekundi pärast

Angela Aak: meigita tunnen end alasti!

Blacky kitarrist ja laulja Angela Aak naasis hiljuti koos bändiga Ameerikast, kus nad käisid nii puhkamas kui ka kontserte andmas. Kuid Buduaar piilus hoopis Angela kosmeetikakotti ning uuris tema käest, milliseid iluprotseduure ta enim naudib ning kui palju end meigib. Muusik vastas, et on usin kreemitaja ning ei lahku meigita toast kunagi.

 

Blacky kitarrist ja laulja Angela Aak naasis hiljuti koos bändiga Ameerikast, kus nad käisid nii puhkamas kui ka kontserte andmas. Kuid Buduaar piilus hoopis Angela kosmeetikakotti ning uuris tema käest, milliseid iluprotseduure ta enim naudib ning kui palju end meigib. Muusik vastas, et on usin kreemitaja ning ei lahku meigita toast kunagi.

Angela tunnistab, et hetkel ilusalonge rahalistel põhjustel ei külasta, küll aga teeb ta kodus kõiksugu iluprotseduure, alates maskidest pediküürini. "Ma ei ole viimasel ajal üldse salongis protseduuridel käinud ja tõtt öeldes tunnen sellest vahel puudust. Praegu aga sellele raha kulutada ei saa. Kuigi on ju imemõnus, kui keegi su kallal midagi teeb või mudib. See-eest, kui vähegi aega on, teen kodus iluprotseduure nagu juuksemaske, vahel koorimisi, maniküüri ja ka pediküüri. Juukseid katsun jõudumööda ikka hellitada, sest olen neid igasugu värvimistega päris palju rikkunud. Kui on võimalust, siis olen ka juuksemask peas teinud igasugu koduseid toimetusi. Pole vist kuigi kena vaatepilt, aga kui pole kedagi kaemas, siis võin seda endale lubada. Peale selle olen usin kreemitaja. Seda nii talvel kui suvel. Kuigi hiljuti väitis Victoria Kass, et tegelikult ei anna kreemitamine sellist mõju, nagu kõik kreemitootjad väidavad. Ja et naha vananemise vastu ka kreem ei toimi - aitavad vaid head geenid ja ka elukombed. Olgu peale, aga nahk on siiski nii mõnus peale koorimist ja kreemitamist ning tunnen, nagu nahk ütleks tänusõnu," jutustab ta. 

Mis aga meikimisse puutub, siis selleta Angela toast ei lahku. "Päris meigita ei lähe ma ka kodu lähedale toidupoodi. Panen peale kas või kerge põhja ja huuleläike. Põhjus on selles, et mul on näonahaga probleeme ja päris plassilt on justkui alastioleku tunne ja ka teistele ma end nii näidata ei soovi. Praktiliselt meigita käimisel on muidugi see eelis, et keegi sind ei tunne. Müts ka veel pähe ja on hea rahulik olla," naljatleb ta. Erinevateks otstarbeteks on Angelal oma lemmikfirmad. "Näiteks ripsmetušš on hea YSL-il või Dioril, kuigi hetkel on mul hoopis Maybelline. Ma arvan, et mul on vist kõige rohkem olnud Manhattani tooteid. Kuigi nendega pidi olema raske meikida, nagu teadjamad väidavad. Make Up Store-il on hästi mõnusaid lauvärve, päris suurtes “potsikutes”. Aga meigi eemaldamiseks olen truuks jäänud Lorealile - kõik muud on tundunud kuidagi halvemad. Veel ütleks kiitvaid sõnu ka Body Shopi toodete kohta, mis on kõik väga mõnusad ja ma tunnistan et olen täielik Body Shopi kreemide fänn!" 

Muusik kannab kosmeetikat ka endaga üldjuhul kaasas. "Minu kosmeetikakotike sisaldab kõike, mida on tarvis kerge meigi tegemiseks. Lisaks silmapliiatsile, ripsmetuššile ja huuleläikele ei puudu sealt ka väike puudritoos ja jumestuskreem. Selleks on Joe Blasco, mida olen juba aastaid kasutanud. Õnneks on see nii pisike, et pole tunnet, nagu veaks kotis kurgipurki kaasas. Kuid pool aega ei kanna ma aga üldse kosmeetikat kaasas. Siis muidugi ootamatult n-ö välja minna ei saa, aga selliseid kordi tuleb siiski vähe ette," lisab Aak.

Viimane iluvidin, mis Angela endale soetas, oli Ameerika reisilt, kust ta hiljuti naasis. "Käisime hiljuti bändiga Ameerikas, kus meil oli imetore puhkus ja pärast ka kaks kontserti New Yorgis ja Chicagos. Päris hea oli Miamis mõnuleda, kui samal ajal siin oli veel korraks kümme kraadi külma. Ameerikast pidingi endale soetama juukselaki ja fööni, sest ma ei oska ilma selleta oma juustest asja saada. Rätikuga kuivatades jääb nagu joodiku soeng minu meelest!"

Tene Sommer