Reklaam sulgub sekundi pärast

Angelina ootab juba “Salt’i” järge

Angelina Jolie soovib oma viimasele filmile "Salt" järge teha.

 

Angelina Jolie soovib oma viimasele filmile "Salt" järge teha.

Näitleja, kes on korduvalt väitnud, et talle on pere tähtsam kui karjäär, ütleb, et ta ei jõua ära oodata, millal algaks filmi "Salt" järje võtted, sest ta tunneb, et Evelyn Salti karakteriga on veel palju avastada.

"Ma tahaks hea meelega teha "Saltile" järge," ütles Jolie. "Ma ei tea, kas see võimalus tuleb ja kas inimestele see meeldib, aga arvestades Evelyn Salti karakterit, usun, et temaga oleks veel palju avastamist - alustades näiteks tema perest. Arvestades seda, kuidas film lõppes, võib ta olla kes tahes. Ta võib olla ükskõik mis riigis, rääkida ükskõik mis keelt, seega, meil on temaga palju võimalusi. Kuna ma olen näitleja ning mulle väga meeldib reisida, siis mul oleks hea meel koos temaga maailma avastada."

Hiljutiste allikate andmetel on Bradi vanemad aga vihased, sest Angelina ei veeda oma kuue lapsega piisavalt aega koos. "Tundub, Bradi vanemad ei taha varsti Angie'ga enam mingit tegemist teha," ütles üks allikas. "Ja paljud teised Bradile lähedased inimesed on mures Angelina ettearvamatu käitumise ning Bradi tuleviku pärast."

Buduaar.ee