Reklaam sulgub sekundi pärast

Anis Arumets avalikustab tõe tema kohta käivatest skandaalidest

Saates „Eesti otsib Superstaari“ tuntuks saanud Anis Arumets on meedias väga populaarne. Alles hiljuti oli see, kui võis lugeda tema baari-intsidendist. Nüüd käivad kuuldused, et noormees olevat kellelegi mikrofoniga pähe löönud. Buduaar uuris, kas see vastab tõele ning mida arvab ta ise, miks on meedia temast nii huvitatud.

Saates „Eesti otsib Superstaari“ tuntuks saanud Anis Arumets on meedias väga populaarne. Alles hiljuti oli see, kui võis lugeda tema baari-intsidendist. Nüüd käivad kuuldused, et noormees olevat kellelegi mikrofoniga pähe löönud. Buduaar uuris, kas see vastab tõele ning mida arvab ta ise, miks on meedia temast nii huvitatud.

Kõige pealt tunnistab ta, et paraku on tõesti mikrofoniga pähe löömise jutt tõsi! Miks aga säärane asi aset leidis? „Vastab tõele jah, tegu oli taktitundetuse ja provokatsiooniga,“ põhjendab ta enda käitumist. Juhtumit põhjendati Anise purjusolekuga. Küsides, kui palju peab ta alkoholi tarbima, et purju jääda, ütleb ta, et piisavalt palju, kuigi eks selle juures mängivat rolli ka kõrvalised tegurid. „Väsinud olekus jääb kindlasti kiiremini purju, samuti ka kiiresti juues,“ teab laulja rääkida.

Samuti vastab tõele ka kahe fännitariga tissi-juhtum, kus neiud soovisid Aniselt laulu ning noormees vastu nende rinnapartiid näha. „Neiud soovisid laulu, mina soovisin vastutasuks visuaalset kehalist ilu. Kahjuks jäi „tehing“ katki,“ räägib ta.

Millest siis säärane meedia huvi tema vastu? Anise sõnul talle endale ei meeldi oma elu ja tegemistega uhkeldada, talle lihtsalt anti selleks võimalus. Küsides tema hetke tegemiste kohta, saame teada, et tal on tulemas varsti ka plaadileping ning ka muidu on kõik väga hästi!





Autor: Annika Ülejõe, Buduaar.ee toimetaja