Reklaam sulgub sekundi pärast

Anna-Liisa Supp läks välismaale ülikooli

Anna-Liisa Supp, kes sai enamusele tuntuks saatega „Eesti otsib Superstaari, " asus muusika asemel tegelema kommunikatsiooniga. Täpselt nii, neiu õpib hetkel Kopenhaageni Ülikooli magistrantuuris kognitiivteadust ja kommunikatsiooni (Cognition&Communication).

Anna-Liisa Supp, kes sai enamusele tuntuks saatega „Eesti otsib Superstaari", asus muusika asemel tegelema kommunikatsiooniga. Täpselt nii, neiu õpib hetkel Kopenhaageni Ülikooli magistrantuuris kognitiivteadust ja kommunikatsiooni (Cognition&Communication).

„Kopenhaageni Ülikooli valisin kahel põhjusel : valitud magistriprogramm pakkus huvi ning nimetatud ülikool on maailmas väga tunnustatud. Times Higher Education-QS World University Rankings edetabelis paikneb Kopenhaageni Ülikool 51. kohal.“

Lihtsustatult võib öelda, et Anna-Liisa õpib tundma, kuidas inimese aju tajub ümbritsevat maailma ning kuidas on seda võimalik siduda kommunikatsiooniga. „Väga abstraktne ning keeruline teadus, aga ülimalt huvitav,“ lausub ta.

Oma kirge - laulmist- ei ole ta siiski unustanud, kuid  tegeleb sellega nüüd rohkem hobi korras.  „Edaspidi laulan hobi korras, varsti peaks valmis saama ka uus house-lugu, kus kasutasime ühte Eesti rahvalaulu.“

Taani ning Eesti kultuurilisi erinevusi ei oska neiu veel esile tuua, kuna on võõral maal viibinud alles poolteist kuud.  Küll on üks asi, mis on talle silma jäänud. „Inglise keele tase on Eestis kindlasti madalam - vähemalt Kopenhaagenis räägivad kõik väga korrektset inglise keelt, seda ka inimesed, kes töötavad madalamatel ametipostidel,“ räägib Anna-Liisa Buduaarile.




Autor : Annika Ülejõe, Buduaar.ee toimetaja