Hinnatud kodumaine kokk Anni Arro on alati väärtustanud lihtsakoelisi toite, mille valmistamine ei nõua suurt vaeva ning samas on tegu oivaliste maitsekombinatsioonidega, mis viivad keele alla nii suurtel kui väikestel. Hinnatud kodumaine kokk Anni Arro on alati väärtustanud lihtsakoelisi toite, mille valmistamine ei nõua suurt vaeva ning samas on tegu oivaliste maitsekombinatsioonidega, mis viivad keele alla nii suurtel kui väikestel. Raamatus "Roosamanna & banaanismuuti" jagavad põnevaid retsepte nii Anni ise kui ka Sandra Urvak ning Anni ema Epp Maria Kokamägi. Allpool on välja toodud kaks hummuseretsepti: esimene neist on klassikaline ning teine porgandiga. Klassikaline hummus (kolmele-neljale): 400 g purk kikerherneid0,25 dl konservivedelikku1 sl tahhiinit ehk seesamipastat3 sl sidrunimahla2 sl oliiviõli0,5 tl jahvatatud vürtsköömneidsoola Porgandihummus: 400 g purk kikerherneid0,25 dl konservivedelikku1 sl tahhiinit ehk seesamipastat3 sl sidrunimahla2 väiksemat keedetud porgandit2 sl oliiviõli0,5 tl jahvatatud vürtsköömneidsoola Tee nii: püreesta kõik koostisosad kannmiksris. Kui tundub, et hummus on liiga paks ja sooviksid kreemjamat tekstuuri, siis lisa mikserdamise ajal suts vett. Maitsesta soolaga. Serveeri hummust värskete tilliseemnete või hakitud peterselliga. Peale piserda head oliiviõli ja söö röstitud saiale määrituna.
Olesija Saue — FOTO: Kersti Niglas Nipinurk BRÄND NIMEGA SINA! Miks on oluline tegeleda sotsiaalse müügiga?
Jan Uuspõld — FOTO: Jan Uuspõld/TV3 Seltskonnauudised “SELLE SUVE ARMUKE.” Jan Uuspõld avaldas tulikuumad kaadrid
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?