Hinnatud kodumaine kokk Anni Arro on alati väärtustanud lihtsakoelisi toite, mille valmistamine ei nõua suurt vaeva ning samas on tegu oivaliste maitsekombinatsioonidega, mis viivad keele alla nii suurtel kui väikestel. Hinnatud kodumaine kokk Anni Arro on alati väärtustanud lihtsakoelisi toite, mille valmistamine ei nõua suurt vaeva ning samas on tegu oivaliste maitsekombinatsioonidega, mis viivad keele alla nii suurtel kui väikestel. Raamatus "Roosamanna & banaanismuuti" jagavad põnevaid retsepte nii Anni ise kui ka Sandra Urvak ning Anni ema Epp Maria Kokamägi. Siinkohal toome välja nostalgiahõngulise roosamannavahu retsepti, mis maitseb kõige paremini külma piimaga. Vaja läheb (neljale kuni kuuele): 200 ml jõhvika-, vaarika- või punasesõstramahla 130 g mannat 60 g suhkrut 700 ml vett peotäis pohli 4 sl vaarikamoosi Tee nii: Lase mahl potis keema, lisa moos, pohlad, suhkur ja vispliga samal ajal segades ka manna. Keeda umbes 10 minutit, samal ajal segades, kuni tekib vedela pudru konsistentsiga roosamanna. Jäta jahtuma. Kui pudru on veel pisut soe, aga pigem jahtunud, siis mikserda roosamanna vahtu. Serveeri külma piima ja mõne särtsaka marjaga!
Kirsti Timmer — FOTO: Terje Talts Suhted ja seks NÕID KIRSTI TIMMER: kui mees ei anna pärast kohtingut sulle endast märku, siis …
Merliis Sulg — FOTO: GoodNews, Alice Märtin Nipinurk Kuidas õnnetu suhe uuesti õnnelikuks muuta? Merliis Sulg jagab soovitusi
Marju Karin — FOTO: Marju Karin/Instagram Seltskonnauudised “MA OLEN eluaeg peomutt olnud.” Foto Marju Karini minevikust rabab jalust
Kaarel Orumägi — FOTO: Beautiful Me Sisuturundus Kaarel Orumägi: Kuidas ma pooleteist aastaga 40kg alla võtsin, ilma rangete toidukavade ja spordiklubide külastusteta
Ka juhtmega varstolmuimeja võib olla parim valik! — FOTO: Pexels.com Sisuturundus Ka juhtmega varstolmuimeja võib olla parim valik!