Reklaam sulgub sekundi pärast

ANNI RAHULA VÕTTIS vastu elumuutva otsuse

Ilmselt teab iga pereema, kui raske võib teinekord igapäeva elu olla ning kui keeruline on leida aega kõige jaoks. Elukaaslane, laps, sõbrannad, trenn, töö... Ja kõige nende kõrvalt sooviks ju veel eneselegi aega leida. Ka jalgpallikohtunik Anni Rahula teab seda ning hiljuti võttiski naine vastu elumuutva otsuse  ta lubas vähem tegema hakata. 

"Mulle jäi ennist silma silt ”Millest mõtled?”... Ta tõesti tahab teada?! No ma tulistan oma arvamusloo siia  minu kolumn on pesa teinud täna instasse," kirjutas Anni Instagramis postitatud foto alla. 

Ta jätkas: "Olen järjest enam mõelnud, et olen üks nendest lammastest, kes kujutab ette, et kõike saab ja jõuab teha (ka peale pere suurenemist) ikka rohkem ja rohkem. Reaalsus on, et mitte päris... ja sellest aru saamine on mõnel (vihje: suurem plika pildil) ikka paras protsess.

Projekte juurde võtta, hobisid (ntx. trenn) ja õppimise koormust suurendada ning siis imestada, et kuidas Sul raamatuteks, joonistamiseks, pikutamiseks või kohtinguteks armsa abikaasaga aega ja energiat pole.. mõtled, et midagi nagu on valesti, aga mis?! Ja siis avastada, et Sul polegi sel aastal praktiliselt ühtegi vaba päeva, kus istuda ja endale otsa vaadata.. Ja koguaeg arvad, et kusagil mujal peab miski jama olema, sest ma saan ju pmslt kõigega hakkama, mees ja laps on vinged ja väsimus on kahtlane ja mõttetu asi.. küllap keegi teine on ju süüdi ja tegelikult võiksin ma ju veel mitu asja ära teha, sest mõtteid jagub. Muidugi veel kiiremini!

Ma olen alati tahtnud väga erinevate asjadega tegeleda ja naudin väga erinevaid valdkondi, aga nüüd võiks törts maha istuda ja vaid paari tähtsa asjaga tegeleda, mitte laps puusal ringi lennata. Aitab äkki. Alustasin puhkamisega eile. Korraks. 

Jutu point?! Mul on tegelikult nii palju sõpru, kes kipuvad liiga tublid olema.. Fakt on, et väga vähesed suudavad end peatada  ikka rohkem ja rohkem on vaja! Aga žongleerida 15 palliga ei ole enam füüsiliselt võimalik ja mõned pallid lendavad lõpuks laiali.. siis jääb loota, et need olid õiged pallid. Et siis ära ole nagu mina, ole kohe arukas!

Annan siin “päevikus” uue lubaduse.. I’LL DO LESS! Ahjaa.. mul pole aimugi kuidas ma seda teen. Mul on nii palju asju praegu pooleli ja mõni kestab veel kuid. Vähemalt tunnistamine pidi esimene samm paranemise suunas olema.."