Reklaam sulgub sekundi pärast

ANU SAAGIM AVALDAS oma igavese nooruse saladuse

Alati särav ning kaunis Anu Saagim rääkis “Seitsmestele”, milliseid iluprotseduure ta eelistab ning kui suurt rõhku ta meikimisele paneb. Muuhulgas avaldas Anu, et tal on plaanis koos tuntud ja tunnustatud meigikunstnik Reet Härmatiga avada spetsiaalne internetisait kõikidele iluhoolikutele, et rääkida, mis tegelikult naistel igavesti noor püsida aitab. Mis on aga Anu Saagimi alati kauni välimuse saladus?

Reporter uuris Anu Saagimilt, kumb on efektiivsem, kas hea kreem või kirurgi skalpell. "Tänapäeval on õnneks nii, et sa ei pea kirurgi skalpelli alla minema ega ennast süstima. Minul on selline suurepärane nahaarst. Võtke endale üks hiiglama hea nahaarst, kes on lõpetanud kõik maailma ülikoolid ja teab naha struktuurist väga palju. 

Selline inimene teeb imesid. Ta võib näiteks silmatilku panna sinna, mille peale te ilmaski poleks tulnud. Või valmistab teile sellise meditsiinilise kokteili, mis aitab nii sees- kui ka välispidiselt tarbides. No vaadake mind - mul on omad ilusaladused ja ilunipid ning need toimivad. 

Ja kaua ma siin ikka teisi inimesi promon. Meil on siin muuseas Reet Härmatiga plaanis teha selline lehekülg, kuhu hakkame koguma kõiki neid asju, mis on meid ilusaks teinud," rääkis bravuuritar intervjuus. 

Vaata täispikka intervjuud videost: