Reklaam sulgub sekundi pärast

ANU SAAGIM LAJATAS: “Mul on mitu meest, kuid eelistan armukesi!”

Õhtulehe loovjuht Anu Saagim külastas hiljuti Soome raadiojaama Radio Rock saadet "Korporaation," kus teda intervjueerisid saatejuhid Kimi Sainio ja Harri Moisio. Juttu tuli nii Saagimi armuelust kui ka tema vaenust raadio- ja teletoimetaja Maria Veitolaga, kirjutab Ilta Sanomat. 

Bravuuritar on aastate jooksul korduvalt soomlaste hambusse sattunud, kui on avalikult välja öelnud, et tema meelest on soomalsed lohakad ega hoolitse oma välimuse eest. Saagimi ja Veitola vaheline vaen sai alguse 2015. aastal, kui Veitola intervjueeris oma saates "Yökylässä Maria Veitola" Saagimi abikaasat, disainer Ristomatti Ratiat, olles kaks päeva nende Helsingi kodus külaliseks.

Kolmapäeval külastas Saagim raadiosaadet "Korporaation," kui saatejuhid Kim Sainio ja Harri Moisio tegid saadet Viru hotellis. Soome meedia sõnul oli naine intervjuud andes väga lustakas meeleolus ning alustas esimesele küsimusele vastamist kassi moodi mjäugumisega. "Kurnjäu," sõnas Saagim ja selgitas, et sellisel viisil tervitab ta hommikuti oma lähedasi, eriti meesterahvaid. 

Saagimi sõnul sai ta pärast Veitolaga tekkinud kokkupõrget võimaluse oma maine puhastamiseks Soome MTV3 kanali jutusaates "Enbuske, Veitola & Salminen", kuid ta loobus sellest pakkumisest. "Ma ei tahtnud sinna minna, sest teadsin, mis sealt tuleb. Tegu oli kättemaksuga," sõnas ta.

Anu lisas, et Veitola oli telefonis talle öelnud, et maine puhastamiseks on väga oluline, et Saagim saates osaleks. Bravuuritar oli osalemise eest küsinud 5000 eurot, kuid saate produtsendid ei olnud nõus sellist summat maksma ning naine loobus. 

Lisaks pidevale mjäugumisele, saatejuhtide segamisele ja inimeste kritiseerimisele paljastas Anu fakte ka oma armuelust, mille kohta ta ei ole pärast Ristomatti Ratiast lahutamist just palju rääkinud. Saatejuhid uurisid, kas naise elus on ka keegi kindel mees ning Anu vastas küsimusele taaskordse mjäugumisega. "Mul on mitu meest, kuid ma eelistan armukesi," lajatas ta. 

Ta sõnas, et teda ei võlu uhke auto või paksu rahakotiga, kuid ühele kriteeriumile peab mees vastama: ta peab Anust noorem olema. "Sa vaata mind! Kas sa kujutad mind ette minuvanuse mehega," küsis Saagim.