Reklaam sulgub sekundi pärast

ANU SAAGIM ÕELATEST kommentaatoritest: “Nad on pärit kuskilt maalt – urkast!”

Näitlejanna ja raadiohääl Brigitte Susanne Hunt on seekord oma videoblogisse külla kutsunud Anu Saagimi, kellega koos loetakse õelaid internetikommentaare. Arutatakse erinevate kommentaaride põhjuste üle ning kujutatakse ette, millised netikommentaatorid välja näevad. Muuseas küsib Brigitte Anult nõu, kas ta peaks endale kunstrinnad panema ning juttu tuleb ka põnevast uuest projektist, kuhu naised julgustavad õelutsevaid netikommentaatoreid ka kohale tulema.

„Ma ei ole lugenud netikommentaare aastaid. Ma loen oma artiklite kommentaare, kus ei kirjutata minust. Mind ärritab kõige rohkem see – kui ma kellestki teen intervjuu, siis selle asemel, et persooni sõimata, hakatakse mind kui kirjutajat nahutama, ja mitte kirjutamisoskuse pärast, vaid just – ta on vana, ta on loll, inetu – kõik need asjad, mis teevad mulle rõõmu, sest panen võrdusmärgi ja mõtlen – jess, loll karjub seal, nõme karjub seal. Mul on kahju neist, sest nad on õnnetud ja neil pole mitte midagi teha,“ sõnas Saagim.

Ta jätkas: "Selline inimene on õnnetu, tal ei ole mitte midagi teha. Tal on igav. Mul ei ole isegi aega, et minna kuhugi artiklisse. Ma loen selle artikli läbi ja miks ma raiskan oma kallist aega kommentaare kirjutades? Mul on kahju sellest ajast. See näitab jälle seda, et... ma ei taha nüüd maainimesi jälle solvata, aga ta peab ikkagi kuskilt sealt maalt olema - urkast. Meiesugustel city liblikatel ei ole aega, me ju lendleme siia-sinna."

Naistel tuleb juttu ka aktifotodest ning Brigitte uurib Anult, palju peaks alastifotode eest raha küsima. "Küsi palju. Minu moto on alati olnud see, et kui sa ei taha midagi teha või sa ei julge midagi teha, siis küsi palju ja mõtle, kas sa siis oleksid nõus. Ja siis mõtled, et selle raha eest ennast paljaks tõmmata... ja lähed rõõmuga," vastas Anu. 

Vaata täispikka lugu allpool olevast videost: 


Embedd: