Reklaam sulgub sekundi pärast

ANU SAAGIMI AVAMEELNE pihtimus: “Ta ähvardas mu ära tappa!”

Soome kultusansambli Hanoi Rocks muusik Andy McCoy osales viis aastat tagasi Soome kuulsuste telesaates "Big Brother". Võistlusest võttis samal ajal osa ka bravuuritar Anu Saagim. Rokilegend visati saatest aga kõigest kümme päeva hiljem välja, sest ta üritas Saagimile kallale tungida ja lubas ta ära tappa, kirjutab ajaleht Ilta Sanomat. 

Hanoi Rocksi legend meenutab Lamppu Laamaneni värskes raamatus "Andy - Rock'n'Roll Star" viie aasta tagust "Big Brotheri" skandaali, kui Saagim tema maalile värviga sõrmejälgi tegi, mispeale ta enesevalitsuse kaotas. "Kuradi napakas tuli ja rikkus mu maali ära. Kaotasin seepeale enesevalitsuse. Ilmselt oli see mulle kättemaksuks, et mina sain veini, aga nemad mitte. Ma ütlesin, et nad on juba piisavalt alkoholi saanud," kirjeldas McCoy raamatus juhtunut. 

Anu mäletab juhtunut siiani väga hästi. Ta rääkis ajalehele Ilta Sanomat antud intervjuus, et kartis lausa oma elu pärast, kui muusik vihaseks sai. "Olin šokis, sest pidasin seda süütuks naljaks. See ei olnud nii suur ja tõsine asi, kui sellest tehti," rääkis kaunitar. 

Ta avaldas, et tegi McCoy maali servale värvitäppe, kui rokkar parajasti õues suitsu tõmbas. Anu oli enda sõnul arvanud, et see üksnes suurendab taiese väärtust, kui seal on ka tema sõrmejäljed. "See oli selline sodi-pudi maal ja ma arvan, et ta poleks seda tähelegi pannud. Üks tüdrukutest aga kitus minu peale, kuigi see pidi saladuseks jääma. Andy ei vaadanud tuppa tulles isegi maali poole, sest arvas, et olen selle täis sodinud. Ta tuli otse minu poole ja lubas mu ära tappa. Ma ehmusin väga, sest olin enda aruga head nalja teinud."

Saagim jooksis magamistuppa peitu ja tõmbas enda järel ukse kinni. "Ta üritas mind jalaga näkku lüüa. See oli korralik karatelöök ja ta jalg läks peaaegu uksest läbi. Arvan, et oleksin võinud sinnasamasse ära surra. Kogu võttemeeskond ehmatas ära," meenutas Anu. 

Naise sõnul viidi McCoy koheselt rahunema ja õige pea eemaldati ta Big Brotherist. "Elasime peaaegu naabermajades ja Andy karjus veel majast lahkudes, et küll ta mu sealt kätte saab. Aga me pole pärast seda kohtunud," ütles Saagim ning tõdes, et ta ei teadnud, et maalikunst McCoyle nii tähtis on ja et mees nii kirglik maalija on. "Teadsin vaid seda, et ta on laulja. Kui oleksin teadnud, et ta suur kunstnik on, oleksin ehk teisiti käitunud."