Reklaam sulgub sekundi pärast

ÄPP, TÄNU MILLELE sa ei pea enam sööklas üksi istuma

Kui mitte päriselus, siis vähemalt filmides oleme me kõik näinud stseene, kus "lahedad tüdrukud" istuvad sööklas kõik koos ja itsitavad samal ajal, kui üks häbelikum tüdruk üksinda nurgas oma lõunat sööb... Üks Californias koolis käiv tüdruk, kes päriselt selles olukorras oli, mõtles aga midagi ette võtta, sest tal oli kõrini sööklas üksinda istumisest.

16aastane Natalie Hampton Californiast on tavaline teismeline, kes käib igapäevaselt koolis ja kellele meeldiks, nagu kõigile teistelegi, vahetundides oma sõpradega aega veeta. Kahjuks aga Nataliel oma sõprade gruppi ei olnud, mis tegi ta koolis heaks "norimisobjektiks". Tema üleolevad klassiõed nokkisid pidevalt tema kallal, sest ta istus alati sööklas üksinda, kuna tal ei olnud sõpru.

Asi läks nii kaugele, et Natalie pidi lausa kooli vahetama. Õnneks sai ta omale sealt sõbrad ja unustas halva mineviku, kuid endiselt soovis ta aidata neid, kes temaga samasse olukorda peaksid sattuma. Selleks lõi ta äpi nimega "Sit With Us"(eesti keelde tõlgituna tähendab "istu meiega"), mis aitab kõigil äpi kasutajatel söögivahetunni ajal leida inimesi, kelle kõrvale istuda, kui nad end üksinda tunnevad.

Äpi kasutajana saad sa lisada end "avatuks", mis tähendab, et oled alati valmis kedagi oma lauda endale seltsi võtma.

Kui lahe!

Allikas: Seventeen.com