Reklaam sulgub sekundi pärast

APPI! KAS SINU MEES SAAB KEVADTORMIL selle toidupakiga hakkama

On teada vana rahvatarkus, et sõjavägi teeb poisist mehe. Kui su mees pirtsutab koduse toidu üle, siis saada ta järgmisel korral kaitseväe õppustele! Peale seda ei kuule sa ühtegi etteheidet, et toit on külm või maitse ei sobi. Ligi 9000 meest, kes teevad kaasa kaitseväe õppusel Kevadtorm 2017, jäävad kuni pühapäevani ilma kalli kaasa valmistatud toidust. Ja see tuleb meie naistele ainult kasuks, sest peale õppust oskab mees sinu kokakunsti palju kõrgemalt hinnata. 

Mehed, kes praegu õppustel metsaelu tunda saavad ja telkides magavad, peavad toime tulema päevaks kätte antud kuivtoidupakiga, mille sisu on küll söödav ja energiat andev, aga kaugel sellest, et mingisugust sööginaudingut pakkuda. See on hea väljakutse igale mehepojale, kes harjunud maitsvat kodutoitu sööma. Hommikupuder tuleb ise valmis teha, valades dehüdreeritud müslipakile peale kuuma vett. Kogu toidupaki sisu ära süües peaks mees saama 3861 kcal päevas. Kas, kuna ja kuidas ta seda sööb, on üldjuhul ette teadmata ja igaühe enda valik. Küll aga on karta, et need mehed, kes kodus jahtunud toidu üle pirtsutavad, võivad õppustel päris nälga jääda, sest Felixi riisipada või Rannarootsi strooganov kartulitega tuleb suure tõenäosusega konservipurgist külmana nahka pista. 

Päevane toidupakk sisaldab hommikuks müslipakki, mis sisaldab ka piimapulbrit ja millest saab kuuma vee olemasolul putru teha. Lisaks kolme konservi: linnulihapasteet, strooganov kartuliga ning riis sealihaga. Vahepalaks küpsiseid ja kommi ning muuhulgas üks sõjaväelaste energiašokolaad guaraana ja kofeiiniga, mis on eriretsepti järgi valmistatud Šveitsis. 

Selline näeb välja kogu toidupaki sisu. Elu pole mehel meelakkumine. Kas sinu mees on nõus nädal aega seda sööki sööma?