Reklaam sulgub sekundi pärast

ÄRA MAGA MAHA! Roosa Nädal toob sinuni superpakkumised

Roosa Nädal on esimene värvikas koostööprojekt Buduaari ja TV3 kontserni vahel, kus augustikuu teisel nädalal langetavad hindu ja muudavad ostlemise soodsamaks paljud tuntud moe-, ilu-, elustiili- ja tervisebrändid. 6.-12. augustil ootavad sind kauplustes ja e-poodides ees allahindlused. Lisaks testivad tooteid eestlaste seas tuntud, austatud ja armastatud blogijad ning sotsiaalmeediagurud, muutes ostlemise sinu jaoks teadlikumaks, mugavamaks ja soodsamaks.

Roosa Nädala eesmärk on kokku tuua brändid, kelle pakkumised on nii magusad, et möödavaatamine on raske. Protsendimärgid kukuvad ning ostlemine muutub rahakotisõbralikumaks. Paljud firmad on lähtunud Buduaarile omasest roosast, kus soodustused seisnevadki roosades toodetes või märksõnades. 

Euronics
Euronicsist on saanud Euroopa suurim elektroonikakaupade ostugrupp, ühendades tänaseks 35 riiki ning pakkudes kvaliteettehnikat enam kui 11 000 kaupluses. Roosa Nädala raames on kõik BABYLISS juuksehooldustooted AINULT EURONICSIS kuni - 50%. Kiirusta!
Cellbes
Cellbes pakub laia suuruste valikut naistele 34-64 ja meestele S-8XL. Veebipoest leiad riideid nii naistele kui ka meestele ning sisustus- ja kodutooteid.
Kasuta võimalust ja tee oma ostud Cellbes.ee veebipoes. Roosa Nädala raames saad allahinnatud tooteid osta 25%-se lisaallahindlusega.
Rahva Raamatu Kingipood
Möödunud aasta lõpus avas Rocca al Mare Keskuses uksed Rahva Raamatu Kingipood. Kaubanduskeskuse esimesel korrusel asuv kauplus on omanäoline nii sisult kui vormilt. Julge interjööri ning hoolikalt valitud kinketoodetega poes on omanäolised ja kvaliteetsed kingitused.
Roosa Nädala raames on iga roosa toote ostmisel Ted Bakeri meestetoode 20% soodsamalt.
Dermosil
Dermosili tooted on välja töötatud hoolitsemaks sinu naha heaolu ja ilu eest muutuvates põhjamaistes ilmastikuoludes. Dermosili tooted põhinevad taimsetel õlidel ning kasutame neis ainult uuritud ja ohutuid tooraineid.
Roosa Nädal viib E-vitamiini ja Make-up sarja toodete hinnad alla 20%. Lisaks ootab sind ees tasuta tarne koodiga ROOSA.

Kangadzungel
Kangadzungel on Eesti üks menukaim kangapood, mis ei peida endas ainult kangaid, vaid ka kõike õmblemise ja meisterdamisega seonduvat. Kangadzungli kauplused asuvad Tallinnas, Pärnus, Haapsalus, Saaremaal ja Tartus.
Roosa Nädal soodustab roosat kõikides Kangadzunglites, sest kogu roosa kaubavalik on -60%.

OTTO
OTTO netipoest leiad trendikat rõivamoodi ja aksessuaare naistele, meestele ja lastele ning hea hinnaga kodutekstiile ja mööblit.
Roosa Nädal laseb hinnad alla ka OTTO e-poes. Erakorraline pakkumine, kus allahindlus küündib uue sügistalvise kollektsioonini: 20% allahindlust rõivastele ja jalanõudele uhiuuest kollektsioonist! 

Rosena
Rosena on 2014. aastal loodud e-pood, mis spetsialiseerub dermakosmeetikale. Dermakosmeetika toodete hulka kuuluvad erinevad tooted, mis on mõeldud aitama mingi tervisemure korral. Meie tootevalikust leiab endale nii väikeste põnnide kui ka kuldses eas inimeste muredele lahendused. Roosa Nädala raames on ROSENA.EE POES APTEEGIKOSMEETIKA KUNI 60% soodsam.
Buduaar
Buduaar teeb sulle Roosa Nädala puhul kingituse: tellides ajakirja Buduaar/Buduaar TEEN endale koju aastaks, saad ajakirja Buduaar/Buduaar TEEN aastatellimuse kauba peale! Soorita tellimus juba täna, sest pakkumine kehtib roosal perioodil 6.-12. augustini. Telli SIIT!

Donna Nordica
Moebränd Donna Nordica pakub põhjamaist moodi ja ilu armastavale naisele südamelähedasi lugusid - väikeses tiraažis kleidikollektsioone, mis sobivad kandmiseks hommikust õhtuni, olles kvaliteetsed, mugavad, naiselikud, praktilised ja kergesti hooldatavad ning keskmises hinnaklassis.
Roosa Nädala raames on kõik Birgitta kollektsiooni kleidi -50%.

Replay
Paljudele tuntud Itaalia moebränd Replay pakub uudset ja moodsat rõivavalikut üle maailma, olles saavutanud tuntuse tõelises teksamaailmas.
Replay poodides leiab 1.-12. augustil aset totaalne tühjendusmüük, kus hinnad kukuvad alla kuni 60%.

Ristikheina Kohvik
Ristikheina Kohvik avas Pelgulinnas oma uksed aastal 2014. Klientuuri ja armastuse kasvades otsustati üksmeelselt laieneda ka Kopli suunas, kus 2017. aastal lõi oma letid valla Ristikheina teine kohvik, mis asub Balti Jaama turu esimesel korrusel. Nüüd leiab ka kolmanda kohviku, kus saab suu magusaks, Tartu maantee 6. Roosa Nädala raames on roosade makroonide ostmine lausa lust, sest 2=3.
Gourmet Club
Paljudele lähedaseks saanud Vertigo Gourmet looming kannab alates 2012 oktoobrist Gourmet Club'i nime, säilitades teile harjumuspärase kõrge kvaliteedi ja armsaks saanud sortimendi. Valikuga saab tutvuda nii Gourmet Club'i Deli & Cafe's Viru tn 17 kui jae edasimüüjate juures, mille nimistu leiad SIIT.
Ostes Roosal Nädalal Gourmet Clubist pizza, saad jäätise vaid 1 € eest!

Hoia end kindlasti kursis terve nädala jooksul. Suurepärasteks vihjekohtadeks muutuvad Buduaari kodulehekülg ja sotsiaalmeedia ning www.roosanadal.ee.
Värvime hinnad roosaks!