Reklaam sulgub sekundi pärast

ÄRA RÄÄGI NENDEL TEEMADEL esimesel kohtingul!

Mobiilse tutvumissaidi Happn sõnul on teatud asjad, millest ei tasuks esimesel kohtingul rääkida. Mis need siis on?

Uue inimesega kohtumine esimest korda võib olla väga põnev. Kuigi olete võinud varasemalt internetis rääkida või esmakohtumine leidis aset reaalses elus, on kohtingule minek siiski kordades põnevam, sest eesmärgiks on teist paremini tundma õppida.

Kohting võib õnnestuda suurepäraselt, aga ka tobedate kommentaaride, vaikuse või mõtlemata lausete tõttu ebaõnnestuda. Kõige halvem on aga rääkida valedel teemadel - teatud teemad võivad romantilisele atmosfäärile koheselt kriipsu peale tõmmata.

Tutvumissait Happn viis läbi uuringu 4000 liikme seas seoses esimese kohtinguga. Eelkõige soovis Happn teada, millistest asjadest ei tasuks esimesel korral rääkida. Vastustest selgus, et nimekirja tipus on eelmistest suhetest rääkimine. Ka usk ja raha ei kuulu esimese kohtingu teemade hulka, kuigi iseenesest on need olulised teemad.

Küsitluses uuriti ka restoraniarve maksmise kohta. Vanamoodne mõtlemine, et mees tasub arve, on oma aja juba ära elanud, sest koguni 51 protsenti naistest teatas, et arve tehakse pooleks, kuigi 48 protsenti küsitlusele vastanud meestest oleks olnud valmis arvet ise tasuma.

Aga millest siis esimesel kohtingul rääkida? Happni liikmete sõnul on parimateks jututeemadeks unistused, filmid ja sõpradega tehtud asjad. 

Teemad, mida tasuks vältida:

1. Eelmised suhted (51% väldiks teemat)

2. Raha (37%)

3. Usk (34%)

4. Poliitika (28%)

5. Sport (15%)

 

allikas: Ma Bra